Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice avtokamp čikat Mali lošinj

avtokamp čikat Mali lošinj

Zanima me, če kaj poznate ta camp. Kako se vam zdi? Kako je s sanitarji, ali je čisto in ali je res v celoti v senci?kakšne so plaže? s čim niste bili zadovoljni in ali priporočate drug kamp na lošinju.

Hvala in lep pozdrav

ojla.

to je eden lepših kampov na lošinju. je zelo velik, tako da si lahko najdeš primeren prostor zase. sanitarije so ene obnovljene, druge ne, samo je kar znosno. do mesta imaš okol 15 minut hoje. ob oblali je urejena steza – ful dolga; tko da kolo priporočam. obala je lepa-vse imaš; malo se sprehodiš pa si sam al pa gužvo če hočeš. če imaš možnost kakega plovila je pa lošinj itak poln prekrasnih, zelenih zalivčkov.

lep dopust

vse urejeno, meni (nama) je blo fino! Na Lošinju je ta kamp menda najboljši in tut dražji, a je vse pri roki. Plaže so tudi super kot na celem Lošinju sploh!

Jaz sem bila lani s kolegico v čikatu… pa ga ne morem prehvalit 🙂 vse v senčki, sanitarije mimo katerih je nama uspelo iti so bile vse lepe in čiste , zaposleni prijazni… 🙂
Ubistvu sva imeli z vsemi, ki sva jih srečali blazno pozitivne izkušnje… vsi navdušeni nad tem, da sva slovenki in take stvari…uglavnem nobene alergije na slovence (kot je to v navadi bližje slovenski meji)

Kar se plaž tiče… najde se vse… od skal, betona, kamenčkov 🙂

Najboljša stvar, kar nama je pa uspelo odkriti (ker sva pač kampirali bolj z naravo – brez elektrike in hladilnik) je bil ledomat… 5 kun za 2kg ledu… ni boljše stvari 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close