razlika Španija-Grčija
ja takole :
Grčija (seveda kjerkoli) pride za vas 1569,12 EUR (klima za doplačat), Španija pa 2.001,23 EUR (a le s kontinentalnim zajtrkom). Vse to seveda, če vzamete na Mercatorjevo piko.
Je pa tako, da je plaža v Grčiji malo dalj, kelj okoljevarstveni predpisi prepovedujejo gradnjo bližje kot 500 m od morja, v nasprotju s tem, pa so vsi hoteli v Španiji dobesedno na plaži. Res, enkrat sem šel v Madrid, a vsak dan sem se moral z vlakom voziti iz obale. V Madridu hotelov ni.
Hrana je podobna, le da je v Španiji grška solata malo boljša in večje porcije.
Športne aktivnosti so pa seveda boljše v Grčiji, saj so vendarle koršarkaški in fuzbalski prvaki. V Španiji pa je zaradi finega peska bolje igrati tenis.
Tako da vsekakor priporočam. Upam, da ste razumeli, katero državo. Opis je bil namreč dovolj natančen. Pa upam, da ne boste izbirali le po ceni.
atamatata je bil malo ciničen, a se strinjam z njim. Španija in Grčija statako veliki in raznoliki državi, da je popolnoma nemogoče reči, kaj je za vas bolj primerno. Boste morali malo več napisati, če bi radi naše mnenje, sicer pa je moje mnenje, da mnenja drugih pri taki odločitvi niti ne bi upoštevala (razen če bi šlo za zelo konrektno izkušnjo). Nenazadnje sami najbolje veste, kaj bi radi na dopustu!
Kaj je zate ‘ista poonudba’? Če to znaš definirati, potem si zahteve napiši na list. Potem si odpri katalog ene od agencij (jih imajo tudi na netu) in poišči pri njih ‘isto ponudbo’ v Španiji in v Grčiji. In boš videla razliko v ceni.
Zame osebno ‘ista ponudba’ v Grčij in v Španiji ne obstaja. A najbrž da nimava enakih kriterijev.
Forum je zaprt za komentiranje.