Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najbolša pot do Paga?

Najbolša pot do Paga?

Odpravljamo se na Pag v kamp Straško. Ker imamo dojenčka in bi radi čim prej prišli na cilj me zanima katera pot je po vaših izkušnjah tista najboljša?
Hvala!
Nataša

Iz Maribora preko Ptuja , Ormož na Hrvaško in po avtocesti Zagreb ,Karlovac – Split, nekaj kilometrov pred Zadrom zapustiš avtocesto in preko mosta na otok Pag.

Najboljsa varianta:avtocesta do Postojne, odcep za Reko,Crikvenica.. po jadranski magistrali do Prizne, trajekt in smo tam. Kranj- Prizna 4 ure voznje z postankom (sedaj otrok star 4leta). Hodimo ze vsa leta. Krasno!!!!
Druga pot. Ljubljana, Kočevje, Delnice, Crikvenica in tako naprej…
Lep dopust- Straško idealno za otroke

-še malo ti pomagam:
-Kranj ——- otok Pag

-avtocesta ali Ribnica

-izhod Postojna -Kočevje
_Reka -meja Brod na Kupi (most na KOlpi)
-Bakarac -Delnice

– CRIKVENICA (175-185km)
_Novi Vinodolski
-Senj
-Prizna- trajekt 165-170km

trajekti v času sezone- vse poletje vozijo non- stop, tako da ni problema.
Sami oz. jaz osebno smo večkrat tam- tudi do osemkrat letno.
Lepo je

Kako je čudno rač. vrgel oz. napisal
Tam sem delil- ali varianta Reka ali Delnice, pa je tako ven priletelo. Upam, da se spoznate….

Definitivno je najboljša pot, ki jo je napisala Šili. Smo bili ta 1. maj na Pagu. Tja smo šli po omenjeni poti, vračali pa smo se po magistrali… KATASTROFA! Samo po tej poti ne!

In zakaj ne magistralka? Zakaj se ti je zamerila?
Samo vprašam, da bomo vedeli.

Meni se pa zdi da je iti čez most na Pag precej daljša pot.

lp

Cez most je veliko daljsa pot-2uri vožnje, za magistralko je pa potrebno samo pravi dan izbrati- ne sobota dopoldne, ampak to je že problem po vsej Sloveniji, ne samo ob obali. Do sedaj še nikoli ni bil problem….

Mislim,da bomo mi tudi šli kar po magistralki, še posebej če je pot po avtocesti ful daljša. Štartamo iz LJ, okoli 5h zjutraj, tako da upam,da se nam bo uspelo izogniti najhujši gužvi na cesti.

Pametno!
to rabite 4 ure z dvema postankoma a se vseeno ne mudi. Trajekt pa med sezono vozi ves čas,lahko pa pogledate na Hrvatski Avtoklub, imate vse podatke, pa tudi naš AMD ima vse.
Lep dopust, mogoče se pa srečamo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close