Najdi forum

S kolegico greva za slab mesec potovati po Keniji v lastni režiji. Mi lahko kdo, ki je že bil, da kaj koristnih napotkov? Cepljenje hep A in rumena mrzlica ter antimalariki?

Kaj vse se “splača” pogledati, kakšne posebnosti? Ima kdo kako pot potovanja? Kar zaokrožiti po celi državi ali kak del bolj podrobno? Najbolj naju zanima safari in upam,da se bo dalo priti do kakih plemen … Je varno potovanje za dve dekleti?

Skratka, vse informacije so dobrodošle;)

Hvala!

LP,

no jaz sem bila pred dvema letoma za 15 dni, kar je bilo zelo zelo premalo … in se bom še vrnila..čudovito je …

ja cepila sem se za hep A in B, rumeno mrzlico. Dol si pa kupi še uni repelent za komarje.

Ja jaz sem obiskala Amboseli in Tsavo East. Amboseli je čudvit. Tsavo pa po svoje tudi-sam tu te navadno peljejo samo manjši krog..zato preberi V LP pa povej vozniku kaj želiš videti. Nisem drago plačala. Tu vidiš tudi masaje kako pasejo svoje živali, njihovo vas …

No potem sem bila v Malindiju – pa še nekje okrog. Tu smo se potapljali, kopali – videli kita in delfine, čudovite ribe in korale.

Jaz sem v Mombasi spoznala tudi eno masajko in smo potem 2 dni preživeli pri njej doma ..tako da nam je veliko povedala o tradiciji i

In pa Lamu

To je bilo to …

Glede varnosti – jaz nisem imela nobenih težav. Ampak saj veš ..

NO uživaj …pa lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close