Najdi forum

konec septembra odputujem v nepal za 1 mesec.bi šel kdo zraven

Tudi sam razmišljam o tej destinaciji.

Kdaj točno pa bi bil odhod? Arny

Kaj pa imaš v načrtu v Nepalu? Jaz se odpravljam predvidoma nekje sredi novembra dol in če boš pripravljen podati kakšno svežo informacijo se priporočam:))

Tudi jaz imam v planu to destinacijo nekje oktobra. Ste karte že kupili? In kje, če? Cena?

lp

Carpe diem!

No jaz planiram odhod tam po dvajsetem novembru in sicer preko Indije (Delhi-Varanasi-Gorakhpur-Sunauli-Kathmandu) malo zaradi bistveno nižjih cen letalske karte, malo pa tudi zato, da po povratku iz Nepala malo ponovno raziščem Indijo:)) Karto bom začel iskati nekje na začetku septembra, verjetno odhod iz Avstrije ali Nemčije.
lp
Shanti

Ej, samo pazi Shanti, da ne boš imel tako smolo kot jaz – pred dvema mesecema so bile vse ceste do KTMja zablokirane (maoisti) 😉

Ja vem Marko sem spremljal in pomislil da verjetno se potikas takrat tam dol. Bom spremljal aktualne info od dol, ce ne pac na sever Indije:))
lp
Shanti

arny odoh okoli 27 septembra. javi se na mail

Pozdrav in namaste vsem skupaj!!!

Tudi sam razmišljam o deželi yogijev, discipline, eksotike, mističnosti itd. Jaz osebno ciljam na Nepal – kjer bi rad videl mesto yogijev, ki so asketi in ki živijo in meditirajo po cele dneve v Paschupinatu.

Potem bi se pa podal v raziskovanje Indije. Veseli me karizma teh prosvetljenih, globoko mislečih ljudi, preprostost, in kdo ve, mogoče
kakšen babaji, ki mi bo iz srca priklical solze večne blaženosti, ki jih ta material world v zemljo tiši!!!

Vendar pa bi jaz šel za ene tri mesece!!! To se mi zdi nekako pravi trip,
kajti….

Pazite nase in vse najboljše!!!

Kristjan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close