Najdi forum

krk-punat

pozdravljeni, mene zanima če je bil kdo v kraju punat na krku in če ste bili zadovoljni,mi naj bi šli v apartma imamo pa 2 leti staro bejbo in 4 mesece bo takrat stara ta druga?kaj mi priporočate?lep dan vsem

Mi smo že bili v Punatu in mi ni bilo tak všeč, pol pa smo našli Malinsko in tja hodimo že 5 let.Plaža je primerna za otroke, drobni kamenči, dovolj sence, igrala na plaži, fajn za sprehajat po senci, sladoledi, kafiči, restavracije, pekarne, mesto 5 minut od apartmaja, plaža 5 minut.,lunapark v mestu, mesto je zelo fajn za sprehajat, imaš vsega res.
Mi smo do zdaj hodili v predsezoni in ko ni bilo tak gužve, je bilo super.
Res imaš lekarno, tržnico, trgovine male in velike, pekarne, sladolede….

Plažo boste imeli blizu, nekaj je igral, sprehajališč dovolj, vlakec vozi… Splaniraš si lahko izlet na Košljun, če je voda hladna, se zapelješ na plažo na drugo stran zaliva.
Družabnega življenja je kar nekaj.
Ne vem točno kaj misliš s tem “kaj ti priporočamo?”
S plažo je tako, da bo ta majhna punčka lahko v vozičku v senci, med tem ko bo ta večja v vodi ali na igrišču.
Če se radi potepate z avtom, se lahko zapeljete do Stare Baške ali pa v Baško, simpatično je tudi mesto Krk. Kadar piha burja, je v Punatu prijetno – za razliko od Baške, kjer burja dobi pravi zalet in moč.

NATALIJA mi gremo v kratkem v malinsko in imam 11 mesecev starega fantiča. tam kjer smo mi je na plaži samo beton (malo ven iz malinske). a mi lahko opišeš kako se pride do te plaže s kamenčki?

100x hvala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Ne vem kako ti naj opišem, ampak ta plaža je od hotela Malin proti mestu peš enih 1,5 km in tam malo naprej od hotela Malin je pa pesek na plaži in tudi majhen zalivček z majhnimi kamenčki.
Tu kjer se mi kopamo pa je v bistvu 5 min od mesta, najprej so betonske plaže pol pa naprej zalivi z majhnimi kamenčki, več zalivov, senca za sprehajat, igrala zraven…

aha hvala. se bomo malo po plaži prosti mestu sprehodili pa bomo že kaj našli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Punatje veliko mesto, pri hotelih je betonirana plaža, tu pa se mali otroci ne morejo igrati. Malo naprej 1 km je peščena plaža, tu je tudi kamp. V Punatu pa me motijo otroške kolonije, ki so čez vso poletje. Ne, da nimam rada otrok, nasprotno, ampak za počitek to ni najbolj primerno, saj je vrvež ves čas. Vsak ima svoj okus, meni Punat ni najbolj všeč.

lp Evana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close