Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na počitnice-če potuješ sam

Kam na počitnice-če potuješ sam

Ali ima kdo kakšen predlog ali nasvet kam in kako na počitnice, če si sam? A je kakšna agencija, ki ima kakšen program za samske osebe? Lahko so to počitnice ali pa še raje potovanja (laho tudi kakšna bolj nenavadna).Malce nelagodno se namreč počutim v skupini, kjer so vsi ostali grupirani po parih. Hvala.

Jaz predlagam sam-sam. Brez agencije, samo z letalsko akrto. Kam? Po želji. Družba se pa med potjo tudi najde, nisi pa obremenjen s programom, skupino. Enostavno se prilagajaš sam sebi in trenutnim nagibom in volji. Poskusit je treba in vidiš, da ni slabo.
b.

Če bi vedela koliko samih hodi na počitnice, potem tega sploh ne bi spraševala. Družbe še preveč.

Poizkusiš lahko kakšno organizirano potovanje. Po mojih izkušnjah se v vsaki skupini vedno najde nekaj oseb, ki so ravno tako sami, katerim se lahko pridružiš – ali pa tudi ne. Hkrati pa ti ni potrebno razmišljati, kaj početi čez dan (če si bolj “komot” sorte kot sem jaz).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close