Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pomagajti mi izbrati-grški otoki

pomagajti mi izbrati-grški otoki

Lepo lepo lepo vas prosim, da mi pomagate, ker toliko kompliciram, da mi je že slabo:

za naju z možem in 7-letno hčerkico v začetku julija:
ali
otok Chios, hotel Golden Sand, polpenzion, skupna cena: 1.500 EUR (Intelekta)
ali
otok Karpatos, hotel Blue Bay, nočitev z zajtrkom,skupna cena:1.240 EUR
(Raca)
ali
otok Kreta, hotel Sunny Beach,Stalis, all inclusive,skupna cena:1.520 EUR (Explora).

Naj povem, da čisto “odrezani” od kakšne gužve tudi ne bi radi bili…

najlepše se vam zahvaljujem za pomoč, ker vse večere prebedim zraven interneta in se mi že mešaaaaaaaaaaaa.

Andreja

težko boš našla nekoga, ki je bil že v vseh teh hotelih in ima enak pogled kot ti. kar je nekomu full dobro je lahko nekomu drugemu kr nekej. in ko boš končno odločena, ti bodo v agenciji rekli, da ni več prostora na letalu. pojdite na hios ali krpatos, nekam letos, nekam drugo leto. kreto pa pustite za takrat, ko boste imeli s počitnicamo v grčiji že več izkušenj.

še to: raca zagotovo ni organizator potovanja, najbrž je samo posrednik. zato previdno! jaz si raje rezerviram pri organizatorjih.

Pomembno pri odločitvi je kaj si želite vi. Sigurno so hoteli med seboj različni po rangu. Zato morate presodit sami in biti pozitivno naravnani, da bo vse ok.
Prijetne počitnice kjer koli že boste.
P.S. Tudi mi radi potujemo in kadar gremo na hotelske počitnice vedno rezerviramo pri organizatorju produkta, nikoli pri posredniku.

glede na ponudbo in ceno, bi ti svetovala tisto pri explori, kjer imaš allinclusive. glede na to, da imaš sedemletnika, je fino, da imaš pijačo in kakšno sadje vedno pri roki čez dan! pa vso ostalo hrano tudi – zajtrk, kosilo in večerjo!
prav tako tudi hoteli z AI niso tako slabi, prav tako pa mislim, da bo kreta tudi za vas najbolj zanimiva.. karpatos je popularen šele zadnja leta, ios je bolj otok mladih, kreta pa je tudi kulturno in zgodovinsko bogata, če vas tudi to zanima… pa greste malo pogledat še te znamenitosti, če se boste hotela naveličali čez dan :))

imejte se fajn’

ios in isto kot chios (ki se bere hios)

Stalis je en od najbolj poseljenih krajev na Kreti. Tam gužve nikakor ne bo zmanjkalo. Nam je bila prehuda, tako da smo pobegnili na jug Krete.
Je pa zaradi lege odlično izhodišče za izlete. Priporočam izlete na Lastihi plato in Ideonovo jamo, Spinalongo ter Knosos.

otok Chios – Hotel ERYTHA (super, enkraten hotel) Pomanjkljivost – hladna voda morja.
otok Karpatos – Tudi super. Otok je zelo lep in veliko za videti. Osebno mi je lepši otok kot Chios. Samo hotel je lepši na Chiosu
otok Kreta – pa še nisem bila, ker je preveč tudističen in mi to ni všeč.

Vsekakor sem rajši v manjših hotelih kot v takih , ki jih ponuja Kreta.

Upam, da sem kaj pomagala.

LP, Tally

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close