Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izleti v tuniziji?

izleti v tuniziji?

helow

drugi mesec potujem v tunizijo(monastir-skanes), pa me zanima kakšni izleti so v tem kraju na voljo,…oziroma če je sploh kaj možno vidt(baje da če hočeš jahat kamele je to na drugi strani tunizije),..no ne vem…me pa res zanima če je kdo že bil ,…če lahko svetuje kaj se splača it

hvala
l.p.

Izletov je dovolj.

http://www.carthageland.com:82/index.php

To je lušten zabaviščni park, za otroke, no, ne vidim razloga zakaj ne bi šli tudi odrasli.
Javi se ko prideš nazaj in malce pokomentiraj, mi gremo tja junija.

http://www.carthageland.com:82/index.php

Mi smo kar taksi vzeli in sami šli v MOnastir in Sousse, malo raziskat mesti, predvsem tržnica in medina (stari del) v Soussu sta res enkratna. V Monastirju pa mavzolej predsednika, pa malo smo lutali po mestih.

Ko sva bila prvič v Tuniziji, sva pa šla na izlet v Tunis in Kartagino. Na safari bomo šli naslednjič, ko bomo tam 14 dni, za en teden bi bilo preveč natrpano.

hvala za odgovore
ja sem tudi jaz slišala da je safari 2 dnevni izlet kar pa pri 1 tedenskem dopustu težko izvedeš

l.p.

Mi pa gremo v juliju za 14 dni in nameravamo iti na 3 dnevni safari, mi lahko kdo mal opiše kako to izgleda. Gremo pa v Hamamet hotel Sheraton

Poglej v katalog in preberi!

Hvala za izčrpen odgovor

Malo prebrskaj saj je bilo na tem forumu o hotelu Sheraton kar precej napisano, sicer so ga večina kritizirali, moja izkušnja z omenjenim hotelom pa ni slaba – smo bili zadovoljni seveda upoštevajoč kaj ti lahko nudi hotel te kategorije

Ja moja kolegica , ki sploh nisem vedela da je že bila tam je bila tudi kar zadovoljna, v omenjenem hotelu pa je rekla da je ok. Tudi sama sem gledala da ima vsaj 4* in kar bo pa bo.

jah ta forum je že tako in tako znan po zelo “lepih” odgovorih!!!
velika prijaznost!!

l.p.

Trapasto vprašanje in takšen tudi odgovor.

in kje vidiš trapasto vprašanje??
trapasti ste edino vi ljudje ki ne znate lepo odgovorit in napisat izkušnje,…ali pa enostavno spregledat vprašanje če nanj ne veš odgovora!!!

Ajoj ste pa eni res pametni, saj sem samo vprašala če mogoče kdo na svojih izkušnjah lahko kaj pove o teh izletih, v katalogu pa sem prebrala. Luxi s tabo se pa močno strinjam.
Na tem forumu zgleda da res samo kritizirajo, kar kdo vpraša je vse slabo in oh in sploh, očitno nimajo kaj početi

Pika+ smo bili na trodnevnem safariju lani. Samo štartali smo iz Djerbe. Mislim, pa da ni kake bistvene razlike – razen, da je pri vas pot kar precej daljša ( vožnja tja in nazaj )

Šli smo pa z džipi. Ubiščeš pač vse znane zadeve. Kakšno dateljevo oazo, Pa slano jezero in Douz. Ostalo pa je čisto odvisno od vodiča. Mi smo imeli lokalnega vodiča, tako, da nas je peljal oz. ustavil malo po svoji presoji ( tam kjer je bil pač dogovorjen…)

Vidiš pa tipično berbersko vas in vas peljejo v hišo. To je pa zopet odvisno kje…..skratka uživali boste.

Seveda je obvezen ogled medine in tržnic vzdolž poti.

Trodnevni safari je odločno boljši od dvodnevnega ki je živo matranje.
Vedno imej vodo s seboj in kak aspirin ( lahko te kaka sončarica mimogrede)

Kamele so pa pač kamele oz. dromedarji kot se jim pravilno reče. Samo zaradi kamel se ne splača v Saharo, ker jih imaš na plaži malo morje – ampak to ni to.

Najlepša hvala za odgovor, prav fino je slišat doživljaje v živo, da mal vemo na kaj se moramo pripravit
Še enkrat hvala za prijazen odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close