Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice daljše bivanje v hotelu na morju-pranje perila??

daljše bivanje v hotelu na morju-pranje perila??

Ponavadi smo se odpravili na morje za en teden, zdaj pa gremo za skoraj 3 tedne.

Zanima me kako se organizirate glede pranja perila – imamo dva majhna otroka (eden je šele nekaj mesecev).

V tem hotelu pralnice za goste nimajo, vsaj ni napisano na prospektu (3*).

Verjetno je najboljše da vzamem s sabo prašek za ročno pranje. Kako ste se vi organizirali v podobni situaciji?

Mi gremo vedno za 14 dni. Res nimamo dojenčka – pa vendar. Ne kompliciram.

Večinoma smo izak v kopalkah, razen ob obrokih in zvečer. Tiste tri majčke pač preplaknem in obesim na balkon ali kar v kopalnico in če je sila posušim z fenom.

Če pa kaj le doseže kritično točko grem pač kupit. Saj majice in hlače itak kupujemo po tekočem traku – zakaj pa ne bi še na dopustu.

Hotelska pralnica pride bolj v poštev na kakšnih seminarjih, kjer moraš biti spedenan – neroden pa ne………….

Jaz perem vedno kar z gelom za tuširanje – gre vse stran. Dam na obešalnik in se posuši. Edino zmečkano je.

Jaz vzamem sabo malo pralnega praška in za vsak slučaj potovalni likalni. Drugače pa imajo v vseh turističnih krajih tudi pralnice, kjer lahko za par centov opereš in posušiš perilo.

lp

A nima vsak hotel pralnice?
Kam pa greste, če ni skrivnost?

Jaz vzamem prašek + mali lavorček, ki je vedno in vsepovsod uporaben. Kakšen hotel (odvisno seveda od kategorije) nima ravno umivalnika, ki ga zapreš, če želiš oblačilo namočiti, ker je lahko zapiralka izgubljena, ali postrani, pa voda odteče..

gremo pa v hotel bellevue – mali lošinj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close