Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje julija v 5.mesecu nosecnosti

Kam na morje julija v 5.mesecu nosecnosti

Julija imava s fantom planiran dopust, jaz pa bom v petem mesecu nosecnosti. Zanima me, kam priporocate, da bi sla na morje? Premisljevala sem o Spaniji ali Bolgariji… Kaksne izkusnje? In pa se to ali je varno potovati z avijonom v takem stanju? Tako si zelim dopusta, ampak Slovenija ali pa Hrvaska me ne mikata…

Vesela bom vsakrsnega odgovora!

lp, Pikica

Midva greva junija (takrat bom noseča 6 mesecev) na Hrvaško – istra. Tako, da sva v slabi uri lahko v Sloveniji v primeru, da gre kaj narobe.

Slovenija in Hrvaška mikata ali ne mikata, v prvi vrsti je treba poskrbeti, da imaš čimbližje bolnišnico oz. pomoč.

Lep dopust!

Se strinjam. Bila sam v 5 mesecu-dopust v Savudriji-junija.Imaš tudi boljši občutek,da je vse pri roki. LP

Jaz bom takrat ko se bova odpravila na dopust v 6. mesecu. Odločila sva se za Umag, da sva v Sloveniji v 20 minutah v primeru da bi bilo karkoli narobe.

Jaz sem bila v petem mesecu nosečnosti z avtobusom v Španiji in s trajektom v Grčiji, na enem zabačenem otoku, ker vem, da so tudi tam zdravniki in bolnišnice. Res nisem nikoli imela težav v nosečnosti in mi je zato lažje govoriti, pa vendar: tudi v Bolgariji in Španiji ženske rojevajo otroke.

Če pa boš ves čas v paniki, kaj če?????, je seveda najboljše, da greš na dopust v Izolo – tam imaš po mojem porodnišnico, najbližjo morju…

Vsekakor se lepo imej!

Sem bila v Bolgariji in je pač neki otrok iz skupine zbolel. Zdravnik je bil v momentu pri njem oz. je prihajal na kontrolo večkrat dnevno.

Zelo učinkovita zdravstvena oskrba za razliko od Raba, kjer je sosedova punčka čakala 4 ure zdravnika za zašitje grde ureznine, ker je bil zdravnik na marendi.

Jaz sem v petem mesecu nosečnosti bila v Grčiji na Lefkasu. Bilo je super in na srečo nobenih problemov. Še več – namesto da bi lepo počivala v senčki “domačega” hotela, sva cele dneve potovala po otoku in iskala čudovite plaže. Ne skrbi za letalo in za počitnice tako daleč. Če se dobro počutiš, si jih privošči, ker ti bodo dobro dele. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close