Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prikolica – priprava na morje!

Prikolica – priprava na morje!

Pozdrav,

mene zanima, če ima kdo kakšne spletne strani ali pa mogoče ve za kakšno trgovino, kjer se prodaja vse kar potrebuješ za kampiranje (prikolica) od baldehina pa vse tja do krožnikov…..)))

Lp
A.

Čez mejo malo naprej od Škofij je ena trgovina s temi stvarmi, super je, imajo vse, kar rabiš za kempiranje.

a mi lahko malo podrobneje napišeš kje je ta trgovina ali mogoče celo ime….

lp
A.

Caravan v Lj.

Mislim, da je Muggia kraj, jo pa vidiš takoj s ceste, tko da nimaš kej falit, to je takoj za mejo na desni strani.

trgovini takoj čez mejo se reče centro vacanze

Ko smo ravno pri kamp opremi. Letos sem nameravala prepeljat v kamp na Hrvaško hladilnik. Dobila sem informacijo, da Hrvati računajo prav visoke ekološke takse za uvoz. Ali mogoče katera ve kaj več o tem? LP Vera

V Škofijah je trgovina s camp opremo imenuje pa se Centro Vazance. Ko se pripelješ do krožišča, jo zagledaš pred seboj naravnost. So pa cene podobne kot v SLO. Meni nimajo ne vem kakšne izbire (sem bila tam prejšnji teden).

Poglej raje v Orehku v SLo. Drgače smo pa mi precej naročali preko kataloga Hymer.

Induplati Jarše, Caravan v Šiški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close