Najdi forum

Djerba julija

Meseca julija se z našim 3 letnikom odpravljamo na djerbo , natančneje v hotel Vinnci Club Diana Beach 4.Zanima me ali ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem hotelom.Vsak nasvet bo dobrodošel saj je to za našega malega fantka prvo potovanje.Hvala vsem in lep večer.

Mi gremo tudi v Tunizijo, samo še ne vemo ali Hammamet ali Djerba. Ti pa lahko povem, da vsi hoteli verige Vincci Club mega. Mož velikokrat biva v kakšnem, ko je na službeni poti in vedno pohvali.
Naši družinski kolegi so bili v Vincciju v Egiptu in pravi, da ga ni za prehvalit… predvsem je to hotel prijazen otrokom…

Bomo videli.

Lep dopust.

Veriga hotelov Vincci je super, nimaš kaj zgrešit! Bo pa vroče… Djerba je najlepša jeseni.

Uživajte!

Ne djerbi piha tako da ne čutiš vročine. Normalno pa ne siliš na sonce opoldan.

Tudi mi smo imeli rezerviran hotel Vinnci Club Diana Beach, vendar smo pred par dnevi dobili od agencije (Kompas) obvestilo, da hotel zaradi “tehničnih težav” žal ne bo odprt. Iz tega sledi, da nas letos na Djerbi najverjetneje ne bodo videli saj nas alternativne destinacije, ki nam jih ponujajo ne zanimajo preveč.
Ne vem pri kateri agenciji ste rezervirali letovanje, ampak če nimate obvestila katerega smo dobili mi, se malo pozanimajte, kajti maja je že težko dobiti dobro destinacijo za dobro ceno, saj je večina že razprodano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close