Egipt – križarjenje
Kuuumi čakam ta 25. maj… :))
Ma nimam pojma, kaj nej vzamem za obut in oblečt…
Sigurno je kdo bil pa če mi pove ali se ful hodi… a je nujno, da imam tudi dolge hlače, ki verjetno bo vroče… je dost, če imam samo sandale in japonke? Seveda bom imela tudi plavutke.. :)))))
AJa, kje nej dobim njihov keš? Aja, v menjalnici… :))))
Je že fino, da vzameš kakšne lahko dolge hlače. Morda bo pa dež? Ha–ha-ha. Se hecam, vendar nikoli ne veš ali jih boš rabila. Kar se čevljev tiče, bi si jaz vzela s seboj tudi kakšne športne sandale, ki so udobne in te ne tiščijo. Mi smo sicer bili na križarjenju v kombinaciji s Hurgado, tako, da smo tam tudi veliko hodili.
Zvečer je kar sveže, zato ne pozabi kakšne jopice ali majčke. To ti ne bo do prineslo ne vem kakšne teže.
Lepo potuj in uživaj. Potem pa napiši za firbce kako je bilo.
Je že fino, da vzameš kakšne lahko dolge hlače. Morda bo pa dež? Ha–ha-ha. Se hecam, vendar nikoli ne veš ali jih boš rabila. Kar se čevljev tiče, bi si jaz vzela s seboj tudi kakšne športne sandale, ki so udobne in te ne tiščijo. Mi smo sicer bili na križarjenju v kombinaciji s Hurgado, tako, da smo tam tudi veliko hodili.
Zvečer je kar sveže, zato ne pozabi kakšne jopice ali majčke. To ti ne bo do prineslo ne vem kakšne teže.
Lepo potuj in uživaj. Potem pa napiši za firbce kako je bilo.
Hello Larica 😉
Vidim, da se odpravljaš na križarenje – vglavnem, jst sem se pravkar vrnila ;))))
Nujno potrebuješ:
– pokrivalo za glavo – NUJNO!!!!!
– kar se tiče obutve, rabiš ene zaprte čevlje ala adidaske style, ker ti tisti puščavski pesek sam delo naredi ko dobiš vse v noge, če imaš odprte čevlje
– krema za sončenje, ker žge k ps
– tanka jopica, osvežilni robčki
– veliko volje za cene zbijat ;))))
To bi bilo to!
Kar se pa tiče šamponov inn teh stvari je pa vse na ladji oz. vlakcih – zdej ne vem koliko zvezdic si vzela – jst sem mela največ zvezdic in tudi šampona nisem rabila, niti fena …. skratka nič!
Kar se tiče oblek, vzameš s sabo poletne cote, razen kakšno tanko jopico in pa tudi dolge hlače, ker v nekatere “cone” :)) ne smeš it napol oblečen!
No, upam da nisem nič pozabila! Če se še kaj spomnem ti pišem!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.