Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kuža male pasme na letalo???

Kuža male pasme na letalo???

Zdravo

Straši imajo doma Višavca, rodovniška, redno pregledana, zdrava, šolana – res mirna in lepo vzgojena.

Odpravljajo se namorje in seveda bi jo radi vzeli zraven.

Leteli bodo iz Zagreba v Dubrovnik.
Za čez mejo vem, da mora imet potni lit in opravljen pregled.

Ne vem pa kako je z letalom.

Slišala sem celo, da ga lahko pelejš, če je mala pasma kot ročno prtljago, daš ga v torbo in mora imet nagobčnik. Ostalega ne vem.

Ima slučajno kdo kaj pojma o tem kako je z prevozom majhnega psa z letalom?

Hvala za informacije

LP

********************************************* We all know that cats rule the world!

http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=9&c_id=620

http://www.adria-airways.com/sl/aboutAdriaAirways.cp2?cid=B351F133-EE67-38E9-0E6E-4FFBA017FC81&linkid=aboutAdriaAirways

za začetek veselo branje. To je če bodo leteli z Adrio. Poleg napisanega pa naj obvezno poudarijo, da bo z njima na letalu pes kajti, če dobijo sedeže ob zasilnih izhodih potem kuža ne bo smel biti z njima. to je pametno prej uredit. Vse ostalo, mere, max.teža in dokumenti so pa že v članku gor.

Hvala.
Ne ne bodo leteli z Adrio. Letijo iz Zagreba do Dubrovnika, so res smšne cena – blazno poceni.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ja pol moraš pa za točne mere, težo in dokumente pogledat na strani tistega s katerim bodo leteli.
To prakticirajo vse letalske družbe samo v teži se včasih razlikujejo. Višavc pa ni tako majhen majhen kuža kot se lahko zdi. Znajo imet kr neki kilc.

Ma nasa ima 4 kg nič več, še 2 leti ni stara 🙂

Je pa šlank gospodična 🙂 Starši so imeli samčka in je pravi bajs v primerjavi z vašo he he

Ja je ja. Ampak so na razstavi pa na vzrejnem rekli, da je ok.

To se ne spoznam dovolj. Kolikor vem je teža 7-10 kg. Je pa mogoče to za samčke.
Ma sicer pa kile gor ali dol so pravi sončki.
Mi še vedno kakšno solzico potočimo za njim.

Ja verjamem jaz za mojo Foxsico tudi še vedno pa je 12 let že od tega…

Ma nevem koliko je točno, ampak saj sem rekla na vzrejnem so rekli, da je OK…

Pa tako kot si rekla je vseeno… kakšni so jih mamo radi.

Naša višavka ima 7 kil in je veterinar rekel, da bi bilo dobro, če bi kakšnih 20 dek “dol dala” ;)))))

Ma sem šla ravno gledat fci standarde in je zgleda omejitev samo višina in ne teža. Samo nimam časa bolj natančno prebrat.
Priporočilo je pa 6-7kg. Tko da zaenkrat še nič diete :-)))

In se je mojmu pesjanarju odvalil kamen od srca – ob polni skledi :)))))))))))))))))))))))))))

Hehe – naša pa je zelo izbirčna, nič kaj sploh noče jest…

Tako, da nevem kaj bomo.

Čokolado ja (pasjo) in pribolške kaj druga pa niti ne.

Saldoled je še vsak zmazal :-)))

Hja ma ne tega ji pa ne dajemo. 🙂

Piščančjih prsi se tudi ne brani – ampak kaj veš, en dan ji je to poslalstica drugi dan pa Fuuj

Mi našemu tudi ne:-) Sladoled je za tuje pse. he he ma ne me čisto resno vzet.

Vem pa kako zgleda, ko so močno zbirčni. Imamo dve take muce doma. Čisto nič jima ni dobro in ”težita” cel čas.

Drugače pa imam sedaj mopsa in ta poje čisto, ma čisto vse. Tudi limono je zadnjič jedel. Sploh mu ni važno kaj je, samo da se je. Je pa to spet hudo ker ga moram cel čas pazit drugače bo kmalu kot potamček :-)))

Hehehe.

Najina mačkonka tudi noče nič jest.

Drugi muc doma poje vse.

Ta tretja pa mislim, da ima anoreksijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close