Najdi forum

otok iž

Zanima me kako je na otoku Ižu? Je že kdo bil tam?

Bila sem pred dvema letoma.Trajektne povezave so bolj slabe in nam jih je rezervirala gospa pri kateri smo imeli apartma,če ne bi imeli krizo…prednost imajo avtobusi,kamioni in nakar hitro izvisiš ..takrat tudi niso vozili vse dni v tednu.
Kar se plaže tiče ničkaj posebnega,mi smo imeli na sposojo pašaro in smo si iskali svojo plažo.Če kdo hoče lovit ribe mu na Ižu niti vstrajnost ne pomaga ker tam res ni nič rib,je pa v bližini ribogojnica in če imaš srečo bodo morda ravno v vašem tednu dvignili in boste lahko kupili kakšno ribo.V 10 dneh našega bivanja je prispela samo enkrat ribiška barka in takrat smo lahko kupili samo saredele.
J e tudi teniško igrišče ki pa žal ni vzdrževano….
Če boste lačni boste morali v restavracijah ali konobi kar čakati kajti kuhar pride tek ob 18 uri in še prej mora pokadit in popit kavo…
preverjeno v vseh restavracijah
Če boste kupovali domače olivno olje bodite pozorni poskusite eno dobite drugo olje..Cestna povezava je samo približno 5 km tako da nimate kam hodit okrog po otoku.Bila sem skoraj povsod po Dalmaciji in otok IŽ je res eden izmet redkih kamor se verjetno ne bom več vrnila.Da ne bo pomote, imela sem se vseeno zelo lepo,ker smo si mi tako naredili in si nismo dovolili da nam vse to pokvari dopust.Na otoku je še en hotel kamor hodijo večinoma samo tisti ki si želijo meditacije.Bila je reklama za trebušni ples in jaz sem se je udeležila in ker zame je trbušni ples trebušni ples sem kar hitro zapustila prostor in jim pustila denar ker tisto ni bilo podobno za moje pojme nobeni stvari.Kot sem rekla hotel zame posebnih ljud in nočem nobenega žalit,vsak ima pač svoj način življenja Ja pa še to če boste imeli apartma nasproti hotela boste zjutraj in zvečer poslušali zvoke udarjanja na gong in njihov ples ali meditacijo.Ni pa nič moteče
LP Irencca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close