Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland čez prvomajske praznike

Gardaland čez prvomajske praznike

Vsi tisti, ki ste bili kdaj v Gardalandu ob prvomajskih praznikih – zanima me, ali se takrat dosti časa čaka v vrstah za posamezne stvari? Mi smo prejšnja leta ponavadi hodili kar en dan sredi tedna, tako da ni bilo nobenih dolgih čakanj. Zdaj pa otroci “težijo”, da bi šli morda v petek, 27.4. ali v ponedeljek, 30.4., ko v Italiji sicer ni praznik, a me vseeno skrbi – najbrž bo že Slovencev ogromno, verjetno pa tudi Italijani malo povežejo vikend s prihajajočimi prazniki.

Kakšne so vaše izkušnje?

običajno 27.4 ni tako veliko čakanja , je ogromno slovencev, weekend pa italijani združijo v male počitnice in je kar velik obisk .. takašne so naše izkušnje , pa gremo letos 30.4. bo kar bo

Izvedela sem, da v ponedeljek, 30.4. Italijani sicer nimajo praznika, ampak šole ta dan ne bo za italijanske otroke, tako da mislim, da se v ponedeljek ne splača iti tja, ker bo isto, kot da greš tja čez vikend – prevelike vrste.

pa je bilo : odsvetujem obisk Gardalanda v času praznikov in weekenda – popolnoma stran vržen denar , preverjeno 30.4. – nepopisna gneča, pred vhodom v park smo čakali za 20 km 3 ure in pol v avtu na cesti, v parku pa skoraj hoditi nisi mogel , kaj šele da bi kupil kaj za jest, pit ali šel na kakšno atrakcijo..

Gardaland resnicno svetujem septembra, ko je se kaksen lep vikend.
Nic cakanja (npr. brez problemov 2x-3x zaporedno na prosti pad) in
ni vec vroce…

Mi smo šli včeraj, 2.5. in ni bilo nobenih vrst, ampak kaj, ko je bila smola z vremenom – cel dan nas je močil dež – v obrokih, razjasnilo se je šele ob 5 popoldne. A smo uspeli iti na skoraj vse stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close