Najdi forum

Hurgada

Pozdravljeni!

Mene pa zanima če kdo pozna Suzano,predstavnico Palme in Varda v Hurgadi.Ji moram nekaj sporočiti!

MAJA

A ti pa kar po vseh forumih oznanjaš, da si zanosila? :))))))

Za 1.maj gremo v Sharm z Relaxom. Ali imate kake izkušnje s to agencijo? Imamo že rezervirano,sedaj pa slišim neke pripombe !!!! Tina

ja, lani sem bila v hurgadi in ona je bila nasa vodicka…ampak je ne poznam kaj vec, tko da ti zal ne morem pomagati…

lp

Relax sam ne organizira pocitnic v Sharmu, samo prodaja aranzmaje od drugih agencij. Ponavadi je to GTC. Gtc pa je zelo slaba agencija.

Kakšne težave pa so !?!? Tina

Z Relaxom mislim,oz.tisto drugo agencijo? T

Z Relaxom smo imeli nekaj težav.Zelo me je motilo, da ne poznajo (na šalterju) dobro destinacije,hotelov samih in vsega kar je s tem v zvezi. Dobili smo nekaj,ki ni bilo kaj dosti podobno tistemu,kar smo po “nasvetih” izbrali.Ko smo spraševali o izletih,so nam odgovorili,da nekaj od teh izletov dol sploh ne “izvajajo”. Konkretno smo hoteli vedeti kaj več o Maunt Sinaju.Prvi odgovor je bil, da to sploh ni tam….Takrat (imeli smo že vaučer) smo malo posumili v vse skupaj…dopust je bil kljub temu prijeten.Zavestno se nismo obremenjevali s temi malenkostmi.Naslednjič bomo izbrali drugo agencijo-sigurno. Mija

Po Egiptu sem potoval 33 dni in Hurgada je najdražji

kraj v vsej državi. Arny

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close