Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdaj rezervirati za dopust v septembru?

Kdaj rezervirati za dopust v septembru?

Pozdrav vsem.

Letos bi šli (2 odrasla, 2 otroka (3 in 5 let) na morje nekam z letalom – razmišljamo ali v Grčijo ali v Tunizijo (Džerbo). Ali je pametno že sedaj rezervirati – nekatere agencije oglašujejo kot first minute, ki da je nevem koliko ugodno, ali pa je bolje počakati in loviti razne last minute variante?

Načeloma nam je vseeno kam iti – če bi imel kdo kakšen nasvet je dobrodošel. Do sedaj smo hodili na Hrvaško v privat apartmaje in sem bil že marca kar pozen, če sem hodel dobiti kaj pametnega. Ali bi tudi tu moral pohiteti, ali je bolje počakati? Seveda me vse to zamina z vidika cene.

Hvala za odgovore.

LP

Čimprej, še posebej Djerbo saj preko Intelekte otroci plačajo samo takso in se mesta hitro polnijo. (mi smo Djerbo zamudili tako lani kot letos), druge ag. so sicer imele še prosta mesta ampak za otroka je potrebno plačati ca 3oo eur.
Nam osebno je Grčija neprimerno bolj všeč kot Tunizija, še posebej če zvečer radi posedite ob pivu ali koktajlu.

lp

V grčiji septembra ni problema dobiti hotela ali apartmaja. Domnevam, da bodo last minute ponudbe tedaj zelo ugodne, vsaj lani je bilo po 15 sept. zelo poceni.
Mi smo bili lani od 1-25 avgusta (top sezona) pa ni bilo problema. Če mislite večino časa preživeti na plaži ali ob bazenu potem pojdite raje na Djerbo, če pa radi še malo spoznavate okolico, potem pa priporočam Grčijo.

Živjo,

Midva sva lani rezervirala Djerbo marca (potovala junija), komaj še dobila let iz Maribora, pa tudi pri hotelih nisva imela več veliko izbire (ampak izbrala super). Letos pa sva že februarja rezervirala Turčijo za september, izbrala kar sva hotela, pa še finančno ful profitirala. Tako, da priporočam čimprej.

lp,
G

V Grčiji je visoka sezona nekje med 15. julijem in 31 avgustom. V ostalih terminih pa ni večjega problema dobiti prostih mest. Odvisno je seveda tudi od hotela ali pa destinacije, ampak če niste zelo izbirčni potem ne bo težko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close