hamamet sheraton
A veš kaj si pa prav mal nesramna ali nesramen. Možnost je pa tudi, da nimaš drugega časa kot da proviciraš po forumih. Po svoje se mi smiliš ker verjetno imaš polno težav, pa jih hočeš prenesti na druge. Veš jaz nič ne pričakujem, da mi napišeš da sm izbrala najboljše, ker če bi to mislila ne bi šla v Tunizijo. Sem pa danes govorila z gospodom, ki je lansko leto bil prav v tem hotelu z družino, in je bil zadovoljen tako da se letos prav v našem terminu tam vidimo, očitno ni tolk slabo če gredo še enkrat
Žal mi je da tvoje besede niso dosegle namena, da bi me spravile v slabo voljo,sem tud mal pogledala poste nazaj in ta hotel sploh ni slabo ocenjen
Upam da boš jutri boljše volje pa lep sončen dan ti želim…………….
Na ta izlet se gre 1x tedensko, mislim da ob petkih. Gre se v koloni in priporočljivo je, da so vsi bosi. Le tako imajo škorpijoni in kače manj dela. Užitek je pik pajka črne vdove, ki jih po plažah kar mrgoli. Tu se tudi kakšen škorpi pojavi iz mivke. Za na plažo priporočam visoke gumijaste škornje.
hola pika+
15 min sem pisala vse o sheratonu in naši izkušnji, potem pa mi vse gre, ker sem nekaj po pomoti stisnila:((
bom še enkrat na hitro..
hrana-odlična in veliko izbire
osebje-skrajno neprijaznoin neustrežljivo, čistilke katastrofa-vsak dan je hotela pucat ravno v času, ko smo bili v sobi (nekje po kosilu v času, ko je naš mali običajno počival)-to se mi še nikjer ni zgodilo…po brisače sem sama morala 2,ker niso bile zamenjane
sobe-dotrajane, kolege ki smo se tamn spoznali so zaradi okvar in zamakanja v tednu dni 3x selili
plaža ok-na plaži nobene animacije, nobenih vodniš športov, en bogi bar edino, kjer nikoli ni bilo nobenega
tudi sicer, razen ob večerih nobene animacije, sploh sem to pogrešala zaradi otroka (recimo kakšen mini klub za otročke, da lahko v miru spiješ kavo)
bazen ob hotelu izredno majhen, bar ni že leta deloval, čeprav je na vseh slikah v popolnem sijaju
sobe kar razkropljene po parku in nekatere kar daleč do jedilnice in bazena
povsod ene stopničke, kar ni fino za kak voziček
Skratka odsvetujem, če že niste rezervirali in plačali. Vse bi še nekako človek požrl, če bi le osebje bilo kot je treba. Predvsem delajo starejši in so siti samih sebe..
Priporočam magic life, ki je vreden vsakega tolarja, pa se mi zdi da niti ni tolko dražji od sheratona (kakih 40-80 eur na osebo je bilo lanih, ko sem jaz gledala). Fanj so tudi hotelčki v novem delu – Hammamet jasmin. Priporočam, da vzameš hotel, ki ima vsaj 4*.
srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.