Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdaj v Gardaland da ne bo gužve

Kdaj v Gardaland da ne bo gužve

Pozdravljeni,

od 27.04 do 02.05 imamo počitnice in smo se odločili, da bomo vsak dan preživeli malce drugače. En dan pa bi odšli tudi v Gardaland. V lastni režiji, zjutraj dol, zvečer nazaj.

Prosim za nasvet:

Koliko ur vožnje je do Gardalanada, in v kateri datum od 27.04 do 02.05 mi predlagate, da bo čimmanj gužve.
Za informacije se vam že v naprej prav lepo zahvaljujem in vam želim lep dan še naprej.

Katrine

MI smo bili konec septembra in ni bilo nobene gužve, med prvomajskimi ti pa ne bi znala svetovati, je pa približno 4 ure oz. malomanj vožnje, okrog 380 km. Sem bila pa 2 x prej med prvomajskimi, pa sploh nismo prišli na vse “naprave”, smo samo čakali v vrsti.

Težka bo.
Po mojem ali 27., 30. ali pa 2.
Ker čez vikend je strašna gužva, prvega tudi, ker imajo Italijani tudi prosto.
30. zna sicer tudi biti gneča, ker je tako imenovani window day in ima ravno tako veliko ljudi prosto.
Se pa kar pripravi na čakanje.
Lahko pa tam prespite in greste dva dni zapored. Ker najmanj gužve je takoj, ko odprejo.

Če se ne motim, imajo Italijani nekaj 26. aprila, mostiče z dopustom znajo pa tudi oni zgraditi. Vsekakor 2. maja.

mami

Med temi termini ki jih imaš bo v Gardalandu gužva.

Avgust je super, pa še toplo je…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Predlagam da ne takrat, ko imajo tudi Italijani praznik… 🙂

Preverjeno 27. Največ smo čakali pri rudniku – par minut. Drugače pa vse prazno.

v piceriji je bila pa res čakalna vrsta – pa smo malo kosilo prestavili.

Tako je.
Preverjeno že večkrat…27 april.

Pri nas praznik, pri njih čisto navaden dan….edino letos je petek, pa ni tako ugodno mogoče…2 maj pa je spet pri njih čisto navaden dan, a tudi tam si zna kdo vzet dopust za uštukat, tako da težko rečem-

Mi imamo tudi namen iti 27., ker se čisto vsako leto “naserjemo” in uletimo v ful gužvo. Prvič smo šli konec junija (konec šolskega leta) in je bilo posledično ful gužva, ker so takrat razni končni izleti (tako slovenski, italijanski, madžarski…). Lani smo šli v začetku septembra – zopet gužva za znoret (na vsaki napravi 1,5 ure za čakat, tudi za najmanjše vlakce!). Letos probamo to varianto (27.4), če ne pa ne grem več!!! Tudi če gre pol Slovenije, še ne bo gužve. Upam…..

Midva sva se sedaj odlocila, da gremo 27.tega. Bomo videli kako bo. Upamo na cim manj guzve.

Tudi mi bi radi šli 27.ega v Gardaland. Pa imamo probleme. Mi lahko poveste kje bi dobili zemljevid kako se pride do tja z avtom. Kako je pa tam na bencinskih črpalkah? Imajo isto ime za Eurosuper ali kaj drugega, lahko plačaš s kartico? Cestnine? Hvala za odgovore!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close