Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Po Dalmaciji z avtodomom

Po Dalmaciji z avtodomom

Mi bi šli letos malo po Dalmaciji z avtodomom. Je že kdo bil? Prosim za kako izkušnjo – predvsem glede tega, kje ste spali? Se da kje izven kampov, pa da je še varno oz. da vas ne preganjajo redarji… Kje ste se kopali, pa da ste imeli avtodom v bližini?

Mi imamo avtodom doma, pa smo pred leti šli z njim po Dalmaciji vse do Dubravnika. Kaj ti naj rečem. J dalmacija je zelo slaba za avtodome. Nima ne priključkov, ne sanitarij pripravljenih za kemične wc…. Skratka bolj slabo. Spi se pa zelo težko izven kampov, sploh v sezoni. Nam je bilo na korčuli zelo všeč, samo kam naj človek parkira 7,5 m dolgo ladjo, ker vsi kampi ki so nam bili všeč so v terasah na hudi strmini. Itaq se pa Slov. branijo ker oni “čekaju na Italiane”. Da bi jih človek nekam poslal.
Tako, da mi ne hodimo več v Dalmacijo. Lani najdlje na Murterju.Odličen kamp je Jezera, lepa voda, primere+ne parcelce, sploh, ko smo jo dobili čisto v prvi vrsti, skratka tukaj se bomo še vračali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close