Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Do Toscane z avtodomom in tremi malčki

Do Toscane z avtodomom in tremi malčki

Pozdravljeni,
za 3 dni in pol bomo najeli avtodom, odpeljali bi se v Italijo proti Toscani, poleg šoferja bova 2 odrasla in 3 otroci ( en 5 letnik in 2 triletnika).
Avtodom bomo najeli prvič in prvič šli na daljši potep z malčki.
Prosim za kakšen nasvet, kje se ustaviti, da bo za otroke lažja pot, kje prespati, mogoče v avtokampih?
Ali je sploh smiselno iti tako daleč za tri dni – mogoče kakšna alternativa. Hvala, Maja.

Ojoj,

Za tri dni greste? Kaj pa bodo vaši malčki imeli od te hitre Toskane in čisto preveč vožnje (no, tam je en park na temo Ostržka..) Pa sem kulturni frik in mučim svojo družino z muzeji, galerijami in ogledi na tri šihte…

Zapeljite se raje proti Gardskemu jezeru – oglejte si Gardaland in ZOO safari parak- Natura Viva.
Vse imate na kupu, pa še prijetna mesteca z gradovi (npr. Sirmione, Malcesine…), bo tudi kaj za vašo dušo.

Dobro se odločite in uživajte,
Jous

Se v popolnosti strinjam. 3 dni in pol do Toskane je premalo, pa za otroke nič kaj posebno zanimivega.

Izpod pet dni sploh ne izposojajo avtodoma – po mojih izkušnjah je sedem dni minimum.

Toskana je tako lepa ( pravijo ker žal še nisem bila ) in bi bilo škoda dolge vožnje.Za tri dni se gre kvečjemu samo v Gardaland.

Strinjam se s predhodniki. Morda pa še en predlog. Pri Ravenni je Mirabilandia, morda še boljši zabaviščni park kot v Gardalandu, parkiraš pred vhodom ob McDonaldsu, lahko pa greste tudi naprej na uradno parkirišče(bilo je 5 evrov na dan). Karta za park velja dva dni (le štemplat jo moraš na info) in je cenejša kot v Gardi. Mimogrede pa lahko skočite še do Ravenne ali San Marina, tudi Urbino ni daleč. Za prvi tak izlet dovolj.

Hvala vsem. Sva z možem že tudi sama prišla do zaključka, da bo to predaleč za tri dni.
Lep pozdrav

Zakaj ne greste proti Salzburgu?

Ledeniška jama, grad z ujedami, rudnik soli, muzej avtomobilov, …

več kot dovolj zanimivega z 3 dni…

lp

bv

Za tako kratko vožnjo z avtodomom vam predlagam le zabaviščni park Legoland v Nemčiji.
Blizu kraja Gunzburg. Mi smo ga obiskali, kos ta fanta bila stara 3 in 5 let. Parkirišče za avtodome je ravno pred vhodom v park. Za tako starost otrok je to idealna zabava tako za njuh kakor za vaju. Pa še vožnja z avtodomom ne bo prehuda (z avtom je 4 ure).

Priporočam. Razokovanje Toskane pa kakšno leto kasneje. Parvijo, da narediš do tam 600 km nazaj ravno toliko tam pa od 600-800 km. Kar malo huda za avtodom. Mi gremo letos za ern teden. Fanta bosta stara 5 in 7 let.

LP, ZJ

Za pet in tri letnike je Legoland sicer bistveno bistveno… bolj primeren od gardalanda, a je po moje vseeno bolje počakati kakšno leto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close