Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poletna sola v juzni ameriki

poletna sola v juzni ameriki

Dragi kolegi in kolegice,

sem , student EPF (upam da se veste), in imam zeljo iti se uciti spanskega jezika v juzno Ameriko v okviru poletne sole ( to pomeni, da traja kurs priblizno en mesec, odvisno od programa in sole). Vendar pa je lahko taksen simpaticen dogodek se bolj simpaticen, ce bi sli na taksno solo v malo vecjem stevilu, zato me zanima, ce bi koga interesirala kaksna taka sola, ce ne tebe osebno, pa vsaj poznas koga, ki bi ga to lahko zanimalo. predlagam, da me interesenti kontaktirajo na e-mail, in se potem dobimo na kavici in podrobjene definiramo celo zadevo. na grobo pa imam v mislih kolumbijo ( http://www.eafit.edu.co/EafitCn/Idiomas/spanishProgram/Ingles/Index.htm ), in drugo najvecje mesto medollin, ali pa mogoce v argentino v mesto cuyo? stroski, ki jih je treba upostevati so letalska karta (700 evrov-povratna), stroski tecaja, bivanja, … in morebitnega podaljsanega bivanja z malo popotovanjem-tam dolih, nekje 🙂 (budget, na grobo, 2000 evrov). mislim, da bi bilo prijetno se potem po tecaju se kam jo mahnit in lepo zakljuciti potepanje.
Kaj pravite?
Pa mimogrede, odpisite lepo malo poprej, se pravi 2-3 tedne, da bi sli na kavico in da se slo v akcijo konec meseca?
Lep pozdrav,
janez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close