Najdi forum

Vizum za Sirijo

Zdravo

Kje bi lahko uredil vizum za Sirijo?Klical sem v Kompas vendar imajo kar hude cene.

LP

Zdravo še enkrat

Ali je reš, da če ni diplomatskega predstavništva Sirije v državi, da dobiš vizo ob prihodu????

LP

Hej!!

Vizo si lahko zrihtaš v Beogradu.
Ko sem jih jst lani sprašvala za možnost naročanja po pošti so hotl, da jim pošles po DHL pa plačaš v obe smeri kar je pa zlo drago. Tko da jst sem mela sreča in je bla ena kolegica od kolegice… lih gor.
Aja to na meji. To je pa cela znanost. Baje je nekaterim že ratal sam vsi globoko odsvetujejo, ker je več možnosti, da ti ne rata. Men so npr. že v Jordaniji, ko sem kupovala BUS karto hotl videt vizo, ker če ne mi sploh ne bi karte prodal, ker vejo, da so potem na meji komplikacije!
lp

Zdravo

Poslal sem email neki turistični agenciji v Siriji, če lahko dobim vizo na letališču , če ni diplomatskega predstavništva v državi.

Odgovorili so mi pritrdilno, da dobiš vizo na letališču.

KAJ MISLITE???

jaz sem šel po vizo na dunaj. Dobiš v 1 uri. Meni so celo dali mulitple entrys za 6 mesecev ker sem skoraj vsak 2 mesec v Libanonu.

Največja norija je, da prideš v Damascus pa te ne spustijo ne naprej pa ne nazaj… ker neboš imel vize.

Pelaj se na dunaj pa si zrihtaj.

l.p.

k.j.

Zdravo

Najbolje bo tako Dunaj vabi.

LP

Ce pa slucajno potujes tudi po Turciji, pa vizo lahko dobis tudi v Ankari, vendar s priporočilnim pismom nasega konzula. Vsekakor ti odsvetujem nakup na meji, ker sva jo tam s fantom cakala 2 dni, nato pa se vrnila v Turcijo in jo kupila v Ankari za 33E.
lp, Ptera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close