Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hvala za čestitke

Hvala za čestitke

Nekateri od Vas ste vedeli, da imam jutri god.

Še enkrat iskrena hvala za Vaše SMS in

iskrene čestitke izrečene po telefonu.

To me je tako ganilo, da mi je kanila solza

iz očesa, kar se mi ne zgodi ravno pogosto.

Krištof

Čestitke tudi danes kar dežujejo. Hvala, hvala, hvala,…..

Krištof

ooo,ti cepec!!

Ne vem zakaj se jeziš nase, če si mi čestital.

V tem res ne vidim nič slabega.

Krištof

jaz ti nisem nic cestital

Vse skupaj spominja na Mr. Bean-a, ki si je sam pošiljal čestitke za praznike in je bil ves navdušen nad njimi, ko jih je prebiral.

PRINCE

prince: kako lahko sodiš o čestitkah, ki jih prejemam? mogoče si pač

slovencelj, ki mi je nevoščljiv zgolj zato, ker sem tako priljubljen.

mates: klical si me ob 14.27 in govorila sva natanko 3 minute

in 31 sekund (tako piše na displayu)?!

Vsem ostalim še naprej hvala za iskrene in številne čestitke

za moj god na današnji dan. Danes je Krištof.

Krištof

takrat sem bil v sluzbi.mislis,da bi te klical iz slovaske? nimam tega namena in se precej drago je,9.5 kron je minuta.

In kaj ima veze tvoje izmišljeno ime in god s popotniškim forumom?? Sploh če objavljaš te neumnosti pod Popotniški oglasi??!!!
Sej tu pa tam sem se še nasmejala ob branju tvojih izmišljotin, ampak kar je preveč je pa preveč!
Tvoje blodnje niso več ničemur podobne – vse skupaj j že tako patetično in neumno, da človek že resno pomisli, da bi bila edina stvar, ki bi ti pomagala, prisilni jopič!

Verjamem, da je za ostale patetično, vendar sem resnično ganjen ob

tolikšnem številu iskrenih čestitk, ki sem jih prejel za včerajšnji god.

Pavla: najini osebni odnosi se drugih ne tičejo, torej si ti pomešala

forume. Sprijazni se že enkrat, da je med nama vse končano.

Krištof

Krištof, ali bi lahko že enkrat nehal s svojimi brezveznimi in brezpredmetnimi sporočili. Ne

verjamem, da je kdo tako trčen, da bi ti šel pošiljat čestitke. Strinjam se s princem, da si tako kot

Mr. Bean tudi sam pošiljaš sporočila in voščilnice, ker te nihče drug NE MARA. Kar se tiče mates,

pa bi ti kot oseba, ki ji je poznan celoten svet, lahko vedel, da dandanes nič ni zastonj, sploh pa ne

bi nihče tratil svojega delovnega časa in zaslužka zato, da bi neki zblojen osebek klical in mu

voščil.

Predlagam pa ti eno zelo uspešno destinacijo, ki je zagotovo še nisi obiskal – psihiatrična

bolnišnica Begunje.

libanon

Eh pa to ti je samos??? 😛 😀

Mojim oboževalcem svetujem, da se ne ozirate ne te pripombe.

Toliko čestitk že zlepa nisem dobil. Res sem zelo popularen

na tem forumo. Danke, Spasiva, Dankon, Thank you,…

Krištof

Kaj pa če je vse to del, recimo, diplomske naloge na, recimo, FDV, ko se “nekdo” in njegovi kloni prijavijo na anonimne forume, potem pa s psihološkega stališča analizira uporabnike in njihove odzive.
Glede na sloves takih študijev diplome take vrste sploh ne bi bile nenavadne 🙂

Lp

Temu po domače rečemo nevoščljivost in zavist.

Ne morem pomagati, če sem tako popularen,

da prejemam čestitke mnogih članov tega

foruma.

Krištof

napisi,karei clani so ti cestitali.se vedno nisi odgovoril na vprasanje o tel.stevilkah!!

Mislim da je tale štritof relativno nenevaren, čeprav mi že en teden vztrajno grozi po mailih z “nočnim obiskom specialcev” in mojo eliminacijo! So pa takšni in podobni osebki seveda izjemno nevarni ko se jim dokončno strga kar pa se bo temu državljanu (ki ga mimogrede že nadziramo) kmalu zgodilo! Tako da “krištof” ali karkoli že si danes, ti kar nadaljuj, vse se arhivira!

Se pridružujem ostalim…
Dej Samos, Krištof, Spanhein, ali kateri drug tvoj zajeban klon, nehaj že težiti po mailu normalnim in poštenim uporabnikom tega portala.
LP!

Po vsej verjetnosti imaš bolj malo prijateljev in tako skušaš na tak “BEDEN” način vzbuditi pozornost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ampak močno dvomim vate!!!!!

Lep pozdrav ostalim “NORMALNIM” uporabnikom

miha

TUDI JAZ TI (ŽAL POZNO) ISKRENO ČESTITAM ZA TVOJ PRAZNIK.

FRANK

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close