Hvala za čestitke
prince: kako lahko sodiš o čestitkah, ki jih prejemam? mogoče si pač
slovencelj, ki mi je nevoščljiv zgolj zato, ker sem tako priljubljen.
mates: klical si me ob 14.27 in govorila sva natanko 3 minute
in 31 sekund (tako piše na displayu)?!
Vsem ostalim še naprej hvala za iskrene in številne čestitke
za moj god na današnji dan. Danes je Krištof.
Krištof
In kaj ima veze tvoje izmišljeno ime in god s popotniškim forumom?? Sploh če objavljaš te neumnosti pod Popotniški oglasi??!!!
Sej tu pa tam sem se še nasmejala ob branju tvojih izmišljotin, ampak kar je preveč je pa preveč!
Tvoje blodnje niso več ničemur podobne – vse skupaj j že tako patetično in neumno, da človek že resno pomisli, da bi bila edina stvar, ki bi ti pomagala, prisilni jopič!
Krištof, ali bi lahko že enkrat nehal s svojimi brezveznimi in brezpredmetnimi sporočili. Ne
verjamem, da je kdo tako trčen, da bi ti šel pošiljat čestitke. Strinjam se s princem, da si tako kot
Mr. Bean tudi sam pošiljaš sporočila in voščilnice, ker te nihče drug NE MARA. Kar se tiče mates,
pa bi ti kot oseba, ki ji je poznan celoten svet, lahko vedel, da dandanes nič ni zastonj, sploh pa ne
bi nihče tratil svojega delovnega časa in zaslužka zato, da bi neki zblojen osebek klical in mu
voščil.
Predlagam pa ti eno zelo uspešno destinacijo, ki je zagotovo še nisi obiskal – psihiatrična
bolnišnica Begunje.
libanon
Mislim da je tale štritof relativno nenevaren, čeprav mi že en teden vztrajno grozi po mailih z “nočnim obiskom specialcev” in mojo eliminacijo! So pa takšni in podobni osebki seveda izjemno nevarni ko se jim dokončno strga kar pa se bo temu državljanu (ki ga mimogrede že nadziramo) kmalu zgodilo! Tako da “krištof” ali karkoli že si danes, ti kar nadaljuj, vse se arhivira!
Forum je zaprt za komentiranje.