Najdi forum

makedonija

Zdravo.
Zanima me potovanje v Makedonijo. na kakšen način je najceneje potovati ( potovali bomo z majhnimi otroci )., nastanitev, rent a car, dokumenti potrebni za prestop meje,…

Hvala.

Dobar den, mislim, da je z avtom najboljse, ker si tako lahko sam planiras pot in tudi gres na manj obicajne destinacije, ki znajo biti zanimive za druzino. Privat sobe so po moje najboljsa oblika nastanitve, teh imas dosti okoli Ohrida, Struge pa tudi v Skopju. Meni je bilo izjemno vsec v Debarju, mogoce bolj zaradi vzdusja in hrane kot pa samega mesta. V Makedniji se dobro je, je varna drzava in zelo slikovita… konec lanskega poletja sem se tam vozila z avtom in mi je bilo cisto OK, ceprav sem uzivala tam tudi prvic, ko sva stopali s kolegico enih par let nazaj. Od dokumentov za prestop meje pa vzeti s sabo potni list, pogledali bodo tudi zeleno karto.

Oj,

Vsak dan (v obe smeri) iz Kp preko LJ-Beograd-Niš-Skopje-Struga vozi avtobus Hisartrans. (ob 16h iz LJ) – Lj – Skopje nekje 15-16 urc. Septembra je bla pa cena mislm da okol 13000 SIT (enosmerna – povratna pa se mi zdi da je podobna cena). več info na strani od LJ avtobusne postaje….

Pa tut tam je dobra avtobusna povezava – pa s sobami tut ni problem, ker vsak pozna kakga ki pozna druzga, ki nekaj ima…. 🙂

Lp,S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close