Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice enoletnik,dopust,tujina?

enoletnik,dopust,tujina?

Letos imamo namen dopustovati v tujini z eno leto starim otrokom.
Če ima kdo kak nasvet ali izkušnjo,bi bila zelo zadovoljna.
Mamica

Ena prijateljica bo šla letos že peto leto skupaj s hčerko, ki bo imela septembra 5 let v Grčijo. In pravi da je zelo super in tudi s hčerk ni bilo nobenih problemov.

Mateja

Kam v Grčijo?

Nikjer ni problem dopustovat z otroki le če prenesejo tam do dve urno vožnjo z letalom.

Ona je bla na Kosu tukaj je dosti peš poti za vozičke, je pa na plaži manj senčke jo moraš iskati, Samosu je več dreves in tudi super, Lefkas je tudi vse bolj zeleno. Ona gre letos spet na Samos ji je bil najbolj všeč.Gre zmeraj z agencijo Intelekta in priporoča, letovanej v septembru za tako majhne otroke.
Upam da se ti kaj pomagala
mateja

Mi smo bili z enoletnico na križarjenju…..v enem mahu smo videli celo zahodno Sredozemlje…..
Mala full uživala…na ladji je itak tudi vrtec, tako da no problem…

Mi smo bili z eno leto starim otrokom na Djerbi, bilo je super, nobenih problemov, mala je uživala sto na uro.
Najbolj nas je skrbelo glede hrane, ampak zamanj. Če sem hotela mleko ob dveh zjutraj sem ga dobila in to toplega.
Na letalu ni panike, let je bil manj kot dve uri, tako da smo malo brali, pa malo oblačke gledali, pa je že minilo.
Uživala na pesku, ob gledanju in jahanju kamel, na izletih in toplo priporačam.

Kira,mi poveš v katerem hotelu ste bili?

Penelope Beach Hotel, če hočeš, ti lahko kakšne slikice od hotela pošljem, mi smo bili zelo zelo zadovoljni.
Pa še to, kjer so bazeni, imajo za otroke narejen en velik peskovnik, kjer se otroci lahko igrajo in v peskovniku imaš vse od lopatic, grabelj, vedra, skratke vse za otroke, tudi pobarvanke barvice, tako da ti ni treba čisto nič tega zraven jemat.
V sklopu hotela imaš tri velike bazene, en je otroški, tako da je tam malo čofotala sto na uro, mi se zagotovo na Djerbo še vrnemo.

Mogoče imajo v hotelu varuško za kako urico,mogoče veš?
Moj mail romy.a@siol.net. Hvala

ja, v hotelu imajo varuško, vendar mora biti otrok star mislin da najmanj 3 leta, tam ga lahko pustiš v varstvu, cel dan, vendar glede na to, da govorijo francosko, ga jaz tam ne bi puščala, mogoče v družbi kakšnega otroka, ki je slovenec ali v družbi sestrice, če bi bile dovolj stare.

Varstvo pa zgleda kot en vrtec, imajo vzgojiteljice, otroci rišejo, se igrajo v peskovniku, učijo plesat, gredo na kosilo, in potem spat, organizirano je super.
No, slike pa pošljem na e-mail, takoj ko bo mogoče!

Ta hotel letos ni v nobeni ponudbi.

V hotelskem naselju El Mouradi Club Selima ehem. Sol Club Selima
Port El Kantaoui Tunizija bo letos slovensko govoreči otroški mini klub za otroke.

Hotel je v ponudbi pri Intelekti, preko katere smo tudi mi potovali, pa slovenski vodiči so, kar je tudi ena prednost!

http://www.intelekta.eu/si/poletje/djerba/hotel-club-penelope-beach.htm

to je link ponudbe hotela pri Intelekti

To je ponudba iz lanskega leta, letos ni v ponudbi.

Verjetno, če greš na Intelekto in rečeš, da bi rada v ta hotel, ti sigurno ne bodo rekli, da pa tega hotela nimajo v ponudbi, jaz mislim, da glede tega ni panike.
Kaj pa v njihovem novem katalogu tudi ni tega hotela? Se mi zdi, da sem pred kratkim imela njihov katalog v roki, pa da sem videla hotel, ampak trdit pa res ne morem.

Tudi v novem katalogu za leto 2007 ni tega hotela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close