Najdi forum

Srčno si želim na otok Čiovo ali kam v bližino trogirja. če mi lahko daste kak namig za apartma za 7 oseb (sem že veliko preiskala, pa nič pametnega našla), mogoče iz svojih izkušenj. A ja, nujno je da je v bližini plaža s senco zaradi majhnih otrok.

Če greš na ćiovo pojdite v Slatine kajti tam je najbolj raven teren in tudi plaža za otroke.Mi smo bili lani tam in se nam je zelo dopadlo.Številke od kakšnega aap ne vem,če pa poizvem ti javim.

Tudi mi smo bili v Slatinah in je bilo super, ni pa sence.

Ce zelite v Slatine,Vam posljem podatke,jaz sem letovala v Slatinah 20let,super

Mi smi bili lani in predlani v Slatinah. Bilo je v redu, na plaži so majhni kamni in plaža je ravna. Tudi nekaj sence se najde. Same Slatine so bile ok, motila me je silna gužva v Trogirju: malo smo pregledali tudi ostale dele otoka in severni del otoka (ne morem se spomnit kraja) je zelo strm. Tam je precej apartmajev, ampak da prideš s plaže gor, rabiš skoraj vlečnico.
Sicer smo bili v apartmaju za 8 oseb.

Če bo v pomoč – mi smo prvo leto našli apartma preko agencije coala travel. Akontacijo smo plačali njim, razliko pa potem lastniku.

lani bli v slatinah. villa slatine. novi apartma. super. apartma – plaža = 20 m. cena se mi zdi 55 EUR na dan za 4 osebe.

http://www.vila-slatine.net/

mislim da so trije lastniki. mi smo bili v sredinskem vhodu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close