London
Razmere v VB so skrajno resne, zaskrbljujoče in nevarne. Ogromno londončanov se je v strahu pred novimi napadi že odselilo na deželo, kar pa že vpliva na njihovo ekonomijo. Sočasno pa so se po mestu ravno zaradi množičnega odseljevanja razpasle tudi poulične tolpe in roparji, ki ne poznajo milosti. Svetujem vam, da še lep čas ostanete doma.
lp
Ulrike, sama sem se ravno vrnila iz Londona, kjer sem bila z družino (trije otroci, stari 11, 9 in 7 let). Nismo bili v naravoslovnem muzeju, smo bili pa v nekaterih ostalih, med drugim v letalskem in tehniškem, in lahko ti rečem, da je bila to enkratna izkušnja. Kar se tiče terorizma … Kakšne panike ni bilo čutiti nikjer. Mene je bilo bolj strah nas, navadnih ljudi, v popoldanski špici, ko smo se slučajno znašli na Victoriji v času, ko so se vsi vračali iz služb. Čisti človeški stampedo:-)Seveda mi na kraj pameti ne pade, da bi se norčevala iz terorizma, ampak če bi se stalno bali tovrstnih nevarnosti, bi bili lahko vse življenje samo doma, pa še tam ni povsem varno, ne?
Ti kar pelji svojo šestletnico v London, če je medtem že nisi, prepričana sem, da bo navdušena nad vsem, kar to mesto ponuja.
Forum je zaprt za komentiranje.