prosim za pomoč glede poročnega potovanja
Pozdravljeni,
junija ali julija bi rada šla na poročno potovanje, pa vas vljudno prosiva, če nama lahko kdo da kakšen nasvet ali predlog dlege tega.
Nekako sva razmišljala o Mauritiusu ali Maldivih, mogoče v kombinaciji s Šrilanko. Kaj menite?
A svetujete potovanje preko agencije ali v lastni režiji?
Za kakršenkoli nasvet in predlog bi vam bila zelo hvaležna!
Hvala!
Pozdravljena,
pravkar sem se vrnila iz potovanja po Sri Lanki in Maldivih. Glede na to, da sem ze obiskala kar nekaj sveta, vama lahko zagotovo trdim, da je potovanje v Sri Lanko eno najlepsih do sedaj. Dezela je cudovita in res zanimiva. Kar pa se tice Maldivov (bila sem na otoku Sun Island) so res neverjetni! Obiskala sem ze otoke v Pacifiku, Sejšele, Mauritius, ampak nic se ne more primerjati z Maldivi! Otok je prekrasen, hrana dobra, turkizno morje (v katerem lahko za spremembo od pacifickih otokov celo plavas), bele plaze in absolutno nobene guzve na plazi! Nepozabno. Seveda pa je veliko odvisno od tega koliko si pripravljen plačat..
Če se odlocita za Sri Lanko z Maldivi vama priporočam potovaje s Kompasom – dobra vodicka in zelo pester program.
Pa se en nasvet: Nikar na Maldive na en otok vec kot par dni! Res so cudoviti, ampak po nekaj dneh postane kar malo dolgocasno. No, odvisno kaksen clovek si in zakaj si tam….
Če vaju kaj zanima se oglasita.
Lp
Minne
minnni,
najlepša hvala za pomoč.
Pa menite, da junija oz. julija zato ne bo nič slabše na potovanju, čeprav je deževno obdobje? Namreč, ne veva, ali dežuje ves dan ali samo par minut in če dežuje vsak dan.
Drugače pa se zaenkrat resnično nagibava k Šrilanki v kombinaciji z Maldivi. Smem vprašati, koliko je vaju prišlo takšno potovanje?
NAjlepša hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.