Najdi forum

burkina faso

kaj je bil kdo tam? rabim čim več info glede viz (če se jo da dobit na meji z gano) in glede budgeta za en mesec… prosim prosim za čimveč informacij.

hvala

DODATNO POJASNILO: TO JE DRŽAVA ZGORNJA VOLTA.

LP!

ULRIK

Ojla,

Vizo si lahko zrihtaš na meji z Gano ali pa tudi kar v Akri na njihovi ambasadi.Dobiš vse informacije v LP West Africa.

hvala za info.

ladybird, kaj ti si bla tam? a je res precej dražje kot v gani? kake so kej cene, če slučajno veš?

Ojla,
Sama še nisem bila v Burkini,živim pa v Gani in upam,da bom v bližnji prihodnosti obiskala tudi Burkino.Ti bom pa lahko dala kake info naslednji teden,imam dva prijatelja,ki sta ravno na poti iz Gane v Burkino…

o, to bi bilo super… za burkino res ne najdem dosti informacij po forumih.
lahko pa poveš tudi kaj od gane, če ti bo volja:) v planu mam namreč ravno gano in burkino, informacij pa itak ni nikoli preveč:)

no, hvala še enkrat
lp

MORDA ŽELIŠ LP AFRICA. POSODIM ZA ENO LETO.

POKLIČI.

LP!

ULRIK

Oj,

Če želiš se mi lahko javiš kar na mail,obroni30@yahoo.com

hej,
sem ti poslala danes mail.

cao

jaz sem v boboju, 2 najvecjem burkinskem mestu ze 2 meseca in bom se vsaj do konca leta. tu delam kot prostovoljec za drustvo Humanitas, ki skupaj s Umanotero fura 3muhe, trgovino z izdelki pravicne trgovine. ce ti zapase pa se oglasi, lahko tudi spis v nasi mali coprniski hiski.

ajdi

tit

čau,

tit, kaj mi lahko pustiš mail ali pa če ti pišeš na barbara_d@email.si

julija šele letim v gano, tko da je to še ful časa, in sem razmišlala it zraven še v burkino, ampak zdaj me malo vreme skrbi, ker sem nekje prebrala, da je takrat bol al manj vse zaprto, ker grejo vsi na njive – ka veš ti kej več?

če pa me pota zanesejo tja, se pa sigurno oglasim, kr me tud ene par stvari zanimajo glede humanitasa, pa lahk tko na svojo roko preverim:) daj, se slišiva po mailu, ok?

ajd pol

Pozdravljen!

Tudi jaz nameravam verjetno iz Gane v Burkina Faso.
Mogoče poznaš kaj cene glede na Gano? Veš v čem se državi razlikujeta med sabo ali sta si zelo podobni?

Kaj točno pa ti počneš?

Hvala za kakršen koli info 🙂

Hojla!

Že imaš letalsko karto za Gano? Jaz je še nimam. Trenutno iščem najugodnejšo varianto.
Jaz grem Maja ali pa septembra – se moram še odločit. Kako to, da si izbrala še Burkina faso zraven Gane?
A sta si ti dve džave fejst podobni?

Gana in Burkina si nista podobni. Afriske drzave so si med seboj zelo raznolike. Ze v sami Gani so si regije tako razlicne. Mogoce bi kot najvecjo razliko lahko izpostavila jezik. V Gani je uradni jezik anglescina in tudi v praksi moram rect, da jo vecina obvlada. Burkina je pa bivsa francoska kolonija tako, da je uradni jezik francoscina.

zdravo,

glede letalskih kart sem tudi jaz mela precej problemov. nisem je sicer še kupla, jo pa nameravam naslednji teden. najcenejšo sem vidla na odklopu za 750 eurov vse skupaj. drago, a kaj čš 🙂

sem pa vidla še nek drug post, kjer si pisala, pa ti še jaz tule še enkrat povem, da je tri tedne definitivno premalo. no, vsaj po mojem mnenju. prevozi so verjetno tam čisto druga zgodba, tak da ti verjetno vzame kar mal več časa. jaz grem vse skupaj za 6-7 tednov. grem pa poleti (jul, avg).

sta pa gana in burkina čisto nekaj drugega, sicer ti ne morem točno povedat, kaj je tko drugače, ker še nisem bla tam, vse kar vem je to, kar sem prebrala. si pa predstavljam, da je gana mal bolj razvita od burkine, zato tudi malo lažja za potovat. burkina pa mal bolj “avanturistična”. zato sem zbrala obe – da se mal pomatraš pa pol na konc, da se greš mal na plažo spočit.

tako. oglasi se še kaj. in uživajte vsi,
b.

Jaz sem nasla malo cenejso karto za Gano – 700 eur. Trenutno nisem v Sloveniji. Ko pa pridem bom tocno pogledala preko katere letalske druzbe je ta karta in ti povem…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close