Najdi forum

Hay!

V začetku maja načrtujem krajše počitnice v Londonu.Za poceni letalske karte sem se že pozanimala pri Ryanair, vendar pa imajo na strani objavljene samo cene letalskih kart brez vseh taks in pristojbin.

Če ima kdo kakšne izkušnje z Raynair naj mi prosim pove koliko znašajo takse!
Sama letalska karta do Londona je namreč smešno poceni, zato me malo skrbi da bo s taksami vred precej bolj draga!

hvala v naprej

lp

OJ,
Povratna letalska karta te bo prišla cca 67 EUR.
Zraven taks je v to še všteta prtljaga in cca 4 eur, ko plačaš z eurokartico.tako, da te pride okoli 67 EUR.Izberi si let, vpiši vse podatke, seveda do rubrike , da vneseš št. plač. kartice, ali pa celo to in dobila boš ceno, nato pač ne potrdiš in dobila boš točno ceno povratne ali enosmerne karte do Stasteda.
Iz letališča do Londona je še potrebno vzeti bus, ki pride med 8 in 12 eur, se ne spomnim natančno.
Z nakupom ne odlašaj , saj bodo stroški višji , če zamudiš najugodnejo varianto-ne pozabi, da je začetek maja aktualen , saj so prazniki.
Če te še kaj zanima vprašaj in skušala ti bom pomagati.
L.P.

Ok, sprašuješ za Ryanair, pa si mogoče pomislila tudi na easyJet? Sama sem se ravnokar vrnila iz Londona, kamor sem potovala za 42 evrov z vsemi pristojbinami vred, prevoz s Stansteda pa je bil 14 funtov v obe smeri.

lp,
Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close