Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pomoč!! – Nahrbtnik s koleščki

Pomoč!! – Nahrbtnik s koleščki

Pozdravljeni!
Mogoče mi bo kdo vedel pomagat, kje bi si lahko kupil popotniški nahrbtnik s koleščki. Da bo bolj zakomplicirano pravzaprav iščem nekakšen “hibrid” med nahrbtnikom in običajnim kovčkom. Sicer sem pred letom videl enega takega pri Samsonite pa ga žal nimajo več, ker je baje šel model ven iz proizvodnje.
Skratka iščem nekaj, kar mi bo služilo enako funkcionalno kot potovalni kovček, ki ga edino prekladaš ko greš iz letališča v taxi/bus pa v hotel in podobno ali pa da se enostavno po potrebi spremeni v nahrbtnik, kadar se grem bolj popotniško varianto.
Zahteve pa so:
-velikost cca 60 l
-trde stene in dno, da so stvari notri zaščitene pred udarci in se obleke ne mečkajo preveč
-koleščka in zložljivi ročaj za lahko prevažanje po letališčih in podobno
-naramnice kot pri nahrbtniku, ki se dajo “skriti” v hrbtni del, kadar je nahrbtnik v funkciji kovčka.
-na sprednji strani žepi na zadrgo, ki se dajo zaklenit

Se zahvaljujem v naprej za vsako informacijo.

LP
Pan66

To ti je najvecji hajzl, kaj ga lahko kupis. Odloci se ali hoces met rukzak ali pa kovcek. Mix je najbolj bedna stvar na svetu in totalno neprakticna!

l.p.

k.j.

Za nahrbtnik je najboljši Karrimor, za kovček pa Samsonite.

Krištof

Karrimor sem imel, te nahrbtniki majo blazno dobro ime na trgu, men je pa razpadu najhitrej do sedaj (od vseh nahrbtnikov ki sem jih imel) nazadnje sem si pol kupu enga za 15.000 sit (75 litrov) in mi še sedaj drži….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close