Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice če koga zanima hotel noria resort?…

če koga zanima hotel noria resort?…

pred kratkim sem se vrnila iz egipta-sharm el sheik ..bila sem v hotelu noria resort..če koga kaj zanima ali pa razmišlja da bi šel tja…lahko samo rečem-ENKRATNO!
za vsa vprašanja pa sem na voljo

l.p.

Je res do plaže 800 m in v hotelu samo polpenzion?
Predrago za poležavanje ob bazenu, ker to lahko tudi pri nas in ceneje.

ne lahko imaš zajtrk kosilo in večerjo!
no meni se ne zdi drago saj je letalska karta draga ne pa hotel!meni se zdi zelo ugodno glede na to da je hotel res kvaliteten,čist,osebje zelo zelo prijazno …skratka zelo lepo!
za celodnevno poležavanje ob bezenu si pa res lahko doma…tukaj igra vzdušje ki ga doživiš
plaža je oddaljena 800m vendar vsako uro pelje hotelski bus ali pa se sprehodiš po nama bay(5min hoje do plaže)

l.p.

kakšna pa je plaža jo lahko malo opišeš

kolk te je prišlo

hvala

ja hotelska plaža ni nič kaj posebnega-mivka…če primerjam je takšna kot recimo v grčiji(zakintos in podobno)
..lepo je pa to …da zaplavaš 15m od obale in imaš že majčken koralni grebenček ob katerem lahko vidiš zelo pestro izbiro ribic..res lepo!
za 7 nočitev z polpenzionom sem dala 145.000sit ….izleti pa te pridejo še okoli 30.000sit …jaz nisem šla z našo agencijo ker imajo cene še enkrat dražje….na plaži od hotela imaš njihove ponudnike ki ti ponujejo enake izlete ..za pol manjšo ceno!šli smo z njimi in se imeli prelepo!
izlete priporočam :abu gallum(šnorkljanje,ježa na kamelih in safari)..ras mohamed,kairo…

ljudje so zelo prijazni..trudijo se govoriti tudi slovensko(nekaterim gre odlično)..za vse cene se je treba pogajat ..(na trgu,taxi,)..ter pričakovat da si bodo vzeli napitnino(v hotelu,restevracijah,..)!

l.p.

Živjo,

se s fantom odpravljava ravno v norio, pa te prosim za par podatkov, če že niso ušli iz glave 🙂

od kod ste leteli – kako dolg je let
s katero agencijo si potovala, in s kom ste se odpravljali na izlete (cene naših fakultativnih izletov so kar visoke)
kako je z nabavo ustekleničene vode – ali je v naselju kakšna trgovina, ali moraš vse kupovati v hotelu
katera valuta se bolj splača USD ali EUR – kaj bolje menjajo
kako je s prehrano – kdaj zajtrk in večerja
fakultativni kairo -kako šla tja, če šla – program je avtobus, ampak se mi zdi neumno, ker predvidevam da je vožnja dolga

…se ne spomnim kaj vse bi blo še fajn vedeti, zato te prosim, če mi lahko podaš čim več napotkov, ki se jih še spomniš

lp

Drago,zelo drago.

Zdravo,

tudi mi gremo zgodaj poleti v Egipt, v hotel Radisson SAS. S sinom bova ostala po enotedenskem skupnem poležavanju še en teden sama. Ta teden nameravava preživeti na popotovanju po južnem delu Sinaja. Prebrala sem, da obstajajo trodnevni kamelji safariji, veš kaj o tem – katere agencije so vredne zaupanja, koliko to kaj stane, kaj se na tem safariju vidi. Obstajajo tudi safariji z džipi, kaj pa ti ponujajo? Šla bi še do samostana Sv. Katerine, kako do tja ? Zanimajo me čimbolj “domače”, ne turistične variante – po možnosti z lokalnimi avtobusi, čimmanj skomercializiranimi skupinami,… Če imaš kaj izkušenj s temi izleti, te prosim, da mi o tem čimveč napišeš.

LP, Sonja

hojla

torej leteli smo iz Brnika,let je trajal okoli 3 ure in 40 min.Šla sva z agencijo Globtour.Na izlete nisva šla z našo agencijo,ampak z lokalnimi vodiči-pol ceneje!Ja vodo lahko kupiš v vsaki trgovini v centru mesta(5min hoje).

Glede safarija pa ne bi vedela,mi smo šli samo za 1dnevni izlet v katerem je bilo vključeno tudi jahanje kamel

l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close