Najdi forum

NUJNO LOŠINJ

Pozdravljeni!

Ker sem tik pred rezervacijo vas prosim za mnenje. Ali je že kdo od vas letoval na Lošinju naselje Zagazine. Zanima me kakšne so plaže, koliko je do mesta ali so kakšna igrala za otroke….
Imamo namreč dva majhna otroka (7 in 3 leta). Kakršnakoli informacija mi bo prišla prav.

Prosim čimprej!
Polona

jaz sem že bila par let nazaj, tudi v uvali Zagazinjine. To je mirno naselje v glavnem privat apartmajev, z eno mesnico in agencijo. Do plaže ni predaleč, odvisno v katerem koncu si, plaža je pa tako, tako, prav v tej uvali mislim, da je samo en peščen zalivček, vendar zna biti tam zelo gosto v sezoni, Ostala plaža pa ni preveč lepa, midva sva sicer bila bolj na divji plaži, kjer si v vodo moral skočiti. Drugače je pa blizu te uvale še ena, tam se nisva pa nikoli kopala. Tudi jaz letos omahujem, ker imamo enoletnika, ali naj gremo ali ne. Aja do mesta tudi ni daleč, slabih 10 minutk.

HVALA BUČKA2

POLONA

aja, pa še to, tista uvala zraven se imenuje Sv. Martin, tudi tam se da najti apartma, ne vem pa kakšna je plaža tam. Ni za kaj, kdaj pa imate namen iti?

OD 23.06-30.06.2007

Plaže itak ne rabite ker bo mrzla voda brrr.

Ne bo. Lani je bila voda v Čikatu v tem obdobju okoli 22-23C.

o, podoben termin, kot mi, če se srečamo ti pomaham:). Si se odločila?

Morda pridem tudi jaz.

Krištof

JA SMO SE ODLOČILI, TAKO DA GREMO KONEC JUNIJA

22 stopinj .BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close