najcenejša hrana – hipermarketi
Mercator , Spar : 3.70 , mogoče Spar kakšen cent več ,
ko berem koliko stane Rim jih €vre sem in tja raje prispevam za razvoj igralništva , se vsaj zabavan , in nisem zvečer uničen kot bi bil ob obisku Rima. dajte no , 20 € za secondo pisato. Ste zmešani. cel februar sem imel ob ponedeljkih popoldne psote z kakšnim senvičem , pa sem se kljub vsemu zredil za več kot kilo. Očitno res ne razumete : mainstream je najdražje , kaj je tako zanimivega v Evropskih prestolnicah d aje treba tekat tja ?
in tudi v Evropi ima vsak hipermarket restavracije in tam ne bsote plačali vel kot 10 €vrov za koislo ali večerjo , zato ne jamrat kako drage restavracije so. jaz osebno po lokalih ne hodim , sem kaj zamudil ?
Moj post je bil jasen – 50 , 100 €vrov za kosilo ali večerjo , kar v hipermarketih dobite za nekaj €vrov. Mislim d aje precej glubo preplačevati kosila in večerje , če pa nimate težav z denarjem , potem : Izvolio! V centru Rima se usesti v restavraciji je tako kot vreči proč denar. Upam da smos e razumeli, in ne vem kdo je bolj glub , ali povprečen turist , ki zato ker je videl Rim da najmanj 50 €vrov za to kar dobi izven centra za manj kot 20 €vrov.
Forum je zaprt za komentiranje.