Najdi forum

Vis, Hvar…

Že dolgo ne hodim več na hrvaško morje, enkrat bi pa rada še šla, bolj na jug, po otokih. Ker nisem tak klasičen dopustnik, ki se stacionira nekje na morju za 14 dni, razmišljam o potepanju po tistih krajih, s šotorom v avtu, dva dni tu, tri dni tam… Vis, Hvar, Korčula, Lastovo… Sem skušala na netu najti kakšne kampe, pa kar nekaj spletnih strani ni delovalo, pa neke kategorije 1 zvezdica; preden obupam nad idejo, me zanima, če ima tule kdo kakšne take izkušnje in mi lahko kaj svetuje. Šla bi junija in septembra, pa ne s ciljem ležat na plaži, ampak si kaj ogledat, morje in kopanje pa tako za zraven.

Haj!

Jaz sem bila pred leti s kolesom po J-Dalmatinskih otokih + Dubrovnik in Split. Lahko ti povem, da sem se imela super, tako da ti nic obupat, pa ceprav gres z avtom…drugace za kampe ne vem (mogoce jih na Visu, Lastovem sploh ni), ker sem spala po sobah, tam je tega ful in se cisto poceni je!

LP

Na Lastovu ni kampa, za Vis ne vem, so pa sigurno na Hvaru (Stari grad) in na Korculi. Trajekti so za avte kar dragi (sploh Vis in Lastovo) – poglej malo cene na Jadroliniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close