Grčija (ali pa tunizija, če že moram…)
Grozni ugodnosti grčije in tunizije navkljub si ne morem kaj, da me malček zvija ob pogledu na cene. Smo štirje, dva otroka (5 in 9 let).
Dal sem si naredit en izračun za 14 dni tunizije v relaitvno spodobnem hotelu (da ni prevelik betonski silos in da je ob plaži) in dobil tole:
DESTINACIJA: Djerba, MIDOUN
NAMESTITEV/STORITEV: Sangho Village Djerba 3*, All inclusive_Družinska soba
KRAJ in DATUM ODHODA: Brnik, 17.07.07
TRAJANJE: 14 dni
CENA NA OSEBO: 820,00 EUR
DOPLAČILA: letališke pristojbine, parkirišče na letališču v ceni,prijava
DOPLAČILA PO ŽELJI:
Končna cena izbranega aranžmaja je 2.605,00 EUR/624.262,00 SIT (2* 820,00 EUR + 1* 185,00 EUR cena za 1. otroka + 1* 518,00 EUR cena za 2. otroka + 4* 63,00 EUR letališke takse).
Ali lahko mogoče objavite še nekaj podobnih izračunov, da ne mrcvarim agencij eno za drugo? Po možnosti kaj takega, da ste bili z otroci zadovoljni.
Se vnaprej zahvaljujem, če boste uspeli…
Ja, ponavadi je Intelekta vsaj za Djerbo najugodnješa. Ali mora biti datum 17.julij? Jaz bi razmišljala o juniju ali septembru, oktobru kar se tiče Djerbe, saj mislim, da je julija prevroče.Pa tudi izven sezone je ceneje. Sama sem bila od 15 junija pa do konca pa je bil zadnji teden že zelo vroč…Mislim pa, da bo kdo težko naredil vam točen izračun, razen kdo, ki se je pred kratkim prijavil…za to pa imamo agencije…LP!
Mi se spogledujemo z Kompasom kjer imajo 150eur popusta do 14.2 za 14 dni letovanja. MI sicer gledamo Hamamett hotel Sheraton, kjer je možno dveh dodatnih postelj in en otrok brezplačno. hotel je na plaži, so pa lušni pavljiončki. Lahko vzameš AI samo za otroke če je vam preveč.
Cena veliko bolj ugodna kot vaša, aja 3 članska družina.
Hm.
Mogoče sem pozabil povedati, da bosta oba otroka šolooobvezna pa tudi služba je takšna, da ne morem ravno ob vrhuncu dela oddirjati v sončni zahod (torej moramo iti med šolskimi počitnicami). In vidim, da člani štiričlanskih družin z otroki, ki nimajo več zastonj bivanja, niti niso tako pogosti obiskovalci tega foruma…
modri dirkač ,
Mi tudi lahko gremo med počitnicami, izberemo termin takoj po koncu šolskega leta.
Letos bo to verjetno destinacija Djerba , hotel ob plaži , lansko leto smo imeli zelo ugodno, ker je bilo za otroka brezplačno (Sidi mansour Djerba 4*) samo hotel ni bil ob plaži, vzeli smo polpenzion in nam je bilo dovolj, ker lahko za kosilo po potrebi naročiš v lokalu znotraj hotela.. ne vem eni niso bili preveč zadovoljni z all incl. odvisno kaj je vključeno , pri nas recimo so morali za popoldanske palačinke doplačati čeprav so imeli all incl. .. po moje je to dobro preveriti KAJ je vključeno
bili smo tudi v hotelu 3* v Hammametu pa je bilo tudi OK, samo sobe so bolj skromno opremljene, ni Tv, sušilnika za lase.. sicer pa hrana odlična in hotel ob plaži .. kar je za otroke bolj ugodno
lp
Živijo,
pred nekaj dnevi vplačala dopust za 4 člansko družino (otroci 3 in 6 let). Hotel Abir 3* za 14 dni od 19.07. do 2.08. pri Intelekti.
Vse (polpenzion, letališke takse, brezplačen parking na Brniku) me je prišlo 1.650 eurov.
Pregledala sem vse ponudbe – to je še zmeraj najboljša ponudba glede djerbe ali grčije. Za Grčijo dobim za ta keš isti termin najem apartmaja na zakintosu 🙁
lp
Hej dirkač,
niste razmišljali o mallorci?
Jaz sem bila dve leti nazaj tam in sem totalno zgrešila. Bila sem na severnem predelu Alcudia, totalno premirno zame, ogromno otrok, polno igračk grabljic lopatic……
Ne vem no meni se je zdelo kot otroška igralnica:) na plaži nobene velike gužve, čisto netipično za mallorco, ki slovi po gužvi in hrupu.
Pa tudi predrago ni bilo 14 dni polpenzion 220 tis SIT na osebo.
LP
Jaz sem bila na Karpatosu 3 leta naza. Midva sva sicer bivala v mestu Pigadia, ampak sva se šla 2 x kopat v Amopi. Hotela sicer ne poznam, rada pa bi povedala, da se mi je plaža tam res ful, ful dopadla. Nasploh mi je otok zelo všeč, obvezno na izlet v Olimpos (pa ne preko agencije, ker so 1 x dražji).
2 k € pa se mi vseeno zdi malo dosti za 14 dni. Sploh zato, ker vem kako zgledajo kontinentalni zajtrki tam (govorim za hotel 7 stars, v katerem sem bila). Za koliko oseb je to?
Drugače pa sva bila midva bila lani na Djerbi (Vincci Djerba Resort – 4*), polpenzion – 14 dni za 290 k Sit, tudi preko Intelekte, zelo zadovoljna in definitivno priporočam.
lp,
G
Bila v tem hotelu nekaj let nazaj. Zadovoljna. Hotel leži na rahli vzpetini (lep pogled na morje). Cca. 5 minut hoje iz plaže do hotela. Takrat je bila v kraju samo 1 taverna ter 1 mini trgovinica (poleg 2 hotelov in par apartmajev). Plaža v dveh zalivih; Urejena plaža z mivko.
Domnevam, da je sedaj bolj poseljeno. Najbližji kraj je Pigadia. Nekajkrat dnevno vozi do Pigadie bus. Se splača it pogledat večerni utrip.
Olimpos definitivno vreden ogleda.
Forum je zaprt za komentiranje.