Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj se dogaja v ljubljani ?

Kaj se dogaja v ljubljani ?

Bliža se 2 leto mojega bojkota prestolnice , nazadnje sem tam bil junija 2005 , in me je pošteno zadelo ko sem naročil Šveps na mestnem trgu. 350 sit. Kot sem že večkrat povedal da mi niso všeč mesta z več kot 5000 prebivalci , če izuzamem ng , sežana.

Brez skrbi – na dopust spet grem , in poskušal ga bom maksimalno dobro preživeti.
Zaradi profesionalnega sindroma se izogibam muzejev , galerij in podobnega kot se le da , na turistično eforijo in čustva neobčutljiv , imun in ne padam na nobene turitične finte več , turistične agencije me zanimajo kot lanski sneg , ali krave sedlo.

Kljub temu potujem , in kot sem že povedal sem zaključil peš hojo alternativnega vandrovskega vodiča , o smučanju pa imam naslednje mnenje : zakaj dati 28 €vrov za dnevno karto , čeprav me matra da bi vsaj en dan šel , kar bom verjetno naredil.

In hvala bogu – na strmcu / ne pri logu / je vse tako kot je bilo , oglejte si slike v galeriji , in pojdite kdaj tja. Voda je napram ljubljanski najmanj nekaj 10000 krat boljša , in sigurno nima nobenih pesticidov in podobnega veselja , ki ga ljubljančani dnevno pijete , če ne vode kupujete / pa še ta ima precej primesi /
in na Belopeških tudi.

In če me vprašate kdaj na long size potovanja ?

Tudi to bo , a z video kamero in vsaj 2 digitalci ,
kot sem že večrat povedal , če ne bo vsaj delne povrnitve stroškov
bom pač potoval kot že leta potujem.

In da se vrmem k vprašanju : kaj se dogaja v ljubljani in koliko €vrov je potrebnih za to , če je že en šveps skoraj 2 €vra , kar je več kot odiranje.

zdi se mi,da si povedal,da delas v turizmu.upam,dase ne motim.ti si prava antireklama turisticnega delavca.
tu pises tako,kot ,da bi te silili na potovanja.zaboga,hodi tam kjer ti je vsec in ne kritiziraj drugih,ki se podijo gor in dol po drugih kontinentih.

Ja, res sem opazil, da je Ljubljana zadnje čase nekam žalostna. Sedaj vem, zakaj. Groza jo je, da se bo Lordov bojkot nadaljeval.

Ali ji je vseeno?

Ali je zadovoljna?

Pravilno obkroži

lp

bv

Obkrožujem zadovoljna :-). kar ošpice dobim, ko nekdo ves čas misli na denar. In, da ne gre nikamor, če mu ne plačajo, povrnejo stroškov. Grozno življenje, če te denar toliko obremenjuje kot Lorda. Ja, bolje, da ne greš smučat, po moje boš težko dobil povrnjeno.:-) Joj, a ni bolje uživati življenje. In res Lord, tudi meni se zdi, da s Turizmom nimaš kaj dosti. Dobro, saj hvališ ta tvoj Strmec, a turistični delavec si pač ne sme dovoliti kritizirati vse povprek.IN delati antireklamo za ves svet in 8/10 Slovenije.Joj, joj, kako smo si različni…LP!

V svojem prostem času lahko kritiziram karkoli , tudi turizem , saj smo vendar v demokraciji ?
Nikjer se stvari tako ne ponavljajo kot v turizmu , in verjamite da se v službi zelo trudim , a poslušalcev imam ob klasiki turizma – hitenju k naslednji znamenitosti bolj malo. saj se niti ne trudim kaj preveč razlagati.

Stvar ki ste jo povsem spregledali – so cene pijač v ljubljanskih lokalih.
ki so več kot odiranje. Če za en šveps plačamo okoli 2 evra , koliko so šele koktaili. Še dobro da sem abstinet !

Življenje res uživam – v petek sem bil v občinski prestolnici in sem na urnem sprehodu res užival.
res je lepo pobegniti iz mojega turističnega kraja v kraje kjer skoraj ni turizma.

saj veste kako je z turizmom – več kot je reklame bolj narod drvi tja.
Vse mi je logično v turizmu , samo point to pont travel ne.

res se mi nemški in avstrijski pari smilijo ko ure in ure v sezoni iščejo najcenejše sobe , vzamejo za eno ali največ 2 noči , potem pa spet drvijo naprej. Če je to dopust – ne vem , je pa to dober biznis , še posebno ker smo povsod v sloveniji presegli psihološko mejo 20 evrov za nočitev. Pod to ceno ni več sobe v sloveniji. zakaj bi delali zastonj?

Lord, kaj pa pomeni beseda ABSTINET??? Razmišljam in razmišljam in se mi ne posveti. Mogoče je to kakšna tujka, ki jo mi navadnmi smrtniki ne poznamo, ti kot izredno pismen literat pa jo redno uporabljaš???!!
:))))))

Mislim…..a tebe lord daje mal kriza srednjih let???

Moja dobronamerna kritika,,,,,,daj raje sproščaj svojo negativno energijo na kakem pesniškem forumu,ker tukaj gor ima redkokdaj kdo od tebe korist.
Saj smo vsi po svoje pametni, samo take nebuloze kot jih stresaš ti,pa morajo imeti nekje meje.

LP

Ta forum mora biti odprt za ustvarjalnost.

Krištof

Ja,za ustvarjalnost, he he, če bi bil takšen forum, ne pa počitniški. Sicer pa le v katerem postu se kaže kakšna ustvarjalnost? Ja, morda se pa v iskanju novih besed kot so abstinet. In, da je cena pijače v LJ draga? Me tako malo to zanima kot lanski sneg, saj po lokalih, še najmanj ljubljanskih ne hodim. In zakaj se ti tako sekiraš Lord? Popolnoma neprimerna oseba zaposlena v turizmu.Če si turistični delavec je treba ljudi razumeti, jim pokazati kar jih pač zanima in če imajo malo časa, pač bolj na hitro. Turist je kralj .Od njega marsikdo živi, tudi ti.LP!

zakaj pa ti ne narediš sob in jih oddajaš ceneje od 20 eur ..za nočitev ..

Heh, jebeš takšnega turističnega delavca kot je Lord… Prodajanje razglednic v štanjelskem stolpu… 🙁
Še tista edina turistična informacija, ki sem jo dobil pred kakimi tremi leti od njega, je bila debela laž! Da je namreč tiste dni (prvomajske počitnice) v Štanjelu in daljni okolici nemogoče dobiti prenočišče, morebiti kvečjemu v Novi Gorici. Seveda so imeli potem v Kobdilju, takoj za vogalom Štanjela, pri Fratnikovih sob (in to za zelooo ugodno ceno) še na pretek…

AJ, cene pijac so res visoke, jebiga, sej so kje druge po sloveniji tud tko visoke, ne sam tukaj.
Konc koncev pa mas tu v ljubljani cenejse in drzaje lokale, kaj pa silis v najdrazjega?
Priporocam ti kako Opero:)

V Operi boš lahko tudi z Alenko Gotar zapel

letošnjo evrovizijsko popevko.

Krištof

No, tole je pa zanimivo slišat, če bom kaj hodila okrog, bom pa kupila eno razglednico za spomin…Vsekakor mislim Lord, da imaš kar predobro službo, he, he, sem ti fouš, takoj zamenjam s tabo, pa vse podatke bi se naučila za vse daleč in blizu okrog, v dobro turizmu vašega kraja. LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close