Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice riu, magic life, vinnci

riu, magic life, vinnci

pozdravljeni,

zanima me, katera veriga hotelov je najboljša oz. katero najbolj priporočate za družine z majhnimi otroci- riu, ML, vinnci ali morda kateri drug hotel. zanima me predvsem za hotele v sredozemlju – turčija, tunizija, grčija.

hvala in lp,

maja

zame najboljši riu!

MAJA!

RIU in VINCCI – višji rang hotelov
MAGIC LIFE – definitivno NAJBOLJŠI izbor za družinske počitnice; ponudba za otroke je NOOOORRROOOO dobra – popolna. Animacija čez dan in zvečer; hrana SUPER, športne aktivnosti… škoda besed – potrebno je izprobat 🙂
Moj dopust je bil zadnja tri leta v ML – pa še nimam družine :):)

Od tebe je odvisno kaj želiš… Če je to aktivni dopust je vsekakor to ML, če pa želiš luksus pa izberi kar RIU ali pa VINCCI verigo. Hoteli so boljše kvalitete – ML ima nima kategorizacije, saj je ponudba predvsem na dodatni ponudbi in ne na namestitvi. So pa namestitve ok.
Pa še to – če še nisi, pa se boš odločila za ML POHITI – super popust 200 EUR na počitnice velja samo do 28.02.2007 in se ga res izplača izkoristit 🙂

Za katero destinacijo pa se odločaš ??? Bi rekla, da je govora o Tuniziji / Djerbi, ker omenjaš isočasno RIU in VINCCI. Djerba Imperial je najslabši med dobrimi; Manar je bil zadnji prenovljen in ima najboljšo namestitev; Africana pa je najbližje mestu, če želiš zapustiti kompleks in se malo potepat ( pa verjemi, da se ne boš mela časa ;))))

Pa lep dopust ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close