djerba
tudi mi se odločamo za dopust na djerbi.
vsi tako hvalite djerba vincci hotel in penelope. zanima me ali so ti hoteli tako dobri kot npr. magic life, saj smo mi do sedaj vedno bili (grčija, tunizija, turčija) le v teh hotelih. sedaj se odločamo, da bi šli v kakšnega drugega (vsaj 4 ali 5 zvezdic plus AI), saj so ti neprimerno cenejši od ML hotelov, pa še otroci imajo zastonj, medtem ko se pri magic life plača 199 €.
prosim za vaše izkušnje.
pa še to. vincci diana hotel – zakaj ni nikjer nobenih slik? našla sem le 2 fotografiji, na spletni strani verige vinnci pa tega hotela ni.
hvala in lp,
tg
moje mnenje je naslednje. Bili smo v vincci hotelu v tuniziji na celini. Ker je to italijanska veriga hotelov so tam seveda najštevilčnejši gostje italijani…ostalo itak veš…pa še pika na i je bila ta…. da so tudi animatorji (predvsem zvečer ko so bile razne predstave) govorili samo v italijanskem jeziku…možno da drugje ni tako…ne vem…pa smo rekli v vinnci-ja nikol več..čeprav vse ostalo pa je štimalo! prisegamo na riu hotele!
vincci diana hotel je bil lani prenovljen, oz ga je kupila veriga vincci. Slik na netu res ni ravno veliko, nekaj najdeš na straneh Poljskih agencij katere ga ponujajo. Na uradni strani verige vincci ga (še) ni ker pač slabo osvežujejo stran. Sam sem se za letovanje v tem hotelu odločil že na začetku januarja preko Kompasa in mislim, da je odločitev pravilna.
Vincci Resort na Djerbi je ODLIČEN hotel, še posebej za družine.
Sobe so prostorne, oba bazena čista, hrana je raznovrstna, le animacija lani ni bila taka kot ostala leta ( v isti hotel gremo letos že četrtič !).
Do plaže vozi vlakec, kar moja otroka zelo zabava, sicer pa tudi peš ni več kot 5-7 minut hoje.
Res je, da zvečer izven hotela nimaš kaj početi, pa saj je znotraj njega prav luštno.
Absolutno priporočam!
Forum je zaprt za komentiranje.