Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zavarovanje-tujina, J Amerika

zavarovanje-tujina, J Amerika

Pozdrav!

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z zavarovanjem za tujino, ki ga sklepa mariborska zavarovalnica (zavarovanje AXA).
Zanima me, če je kdo to zavarovanje kdaj koristil v Južni Ameriki.
Ali je bolje skleniti zavarovanje s starim, preizkušenim Corisom?

hvala. lp

MI SMO BILI TRIJE V PERUJU, BOLIVIJI IN ČILU ZA

SKUPNO DVA MESECA IN NI BILO PROBLEMOV.

ZA VEČ INFO POKLIČI.

LP!

ULRIK

ali velja tudi za argentino?
coris ali kaj drugega

lp

NE VEM, SAJ SMO V ARGENTINI IMELI LE POSTANEK

Z LETALOM V BUENOS AIRESU.

LP!

ULRIK

Coris preverjetno deluje tako v Braziliji (klic na st. v Braziliji) in Peruju (organizirana pomoc preko slovenije). V Argentini ga na sreco nisem rabil 🙂

Kdo to trije?

Ti, samos in kdo še??

Jaz sem imela v Argentini Coris, pa ga k sreči nisem potrebovala…

V Peruju prav tako Coris, kjer bi ga lahko izkoristila, pa nisva. Fant se je namreč zastrupil s hrano in je čisto zdihidriral,….
Če bi poklicala zdravnika, bi stalo 40 $, ki jih plačaš na licu mesta, zavarovalnica pa ti doma ta denar povrne. Mislim, da je tako to. Tako sem šla raje v lekarno, povedala za kaj se gre in dobila zdravila.

Upam, da ti je kakorkoli pomagalo; v glavnem vzemi zavarovanje Z asistenco!! Da pokličeš na številko Corisa v državi, kjer si in on upravlja to namesto tebe.

ZAGOTOVO SMO BILI TRIJE IN TEBE NI BILO.

VEDNO ZNOVA ME KRITIZIRAŠ, A NE

MOREŠ ŽE ENKRAT DOUMETI, DA

JE MED NAMA VSE KONČANO.

VSEGA LEPEGA JE ENKRAT KONEC.

LP!

ULRIK

Ah, Ulrik, ne moreš tako z Nežo, tvojo Andeško…..

MORDA PA HOČEŠ KAKŠEN MOJ GRAD

NA KRANJSKEM? POKLIČI, MOGOČE

SE BOVA PA DOGOVORILA.

LP!

ULRIK

Hmmm… jest sem izkoristil Coris v Arequipi (Peru) in Recifeju (Brazilija), pa mi nikdar ni bilo treba placati niti centa… V Peruju me je voznik prisel iskat v hostel (pa me ravno takrat ni bilo doma, saj sem sel v bliznjo restavracijo na kosilo – pa sem se potem sam oglasil v bolnici), v Braziliji pa je prisel v hostel in me potem odpeljal na kliniko…

Za prvo nimam pojma koliko je bil racun, sem pa opazil, da je bil v Braziliji racun takrat preko 200 realov (takrat je bilo to okoli 100US$)… za nic pametnega, en 10 minutni pregled (njegova klinika) in en test za malarijo (v javni bolnici)… pa hotel me je potem se obdrzati na nadaljnih pregledih in opazovanju se cel teden (na sreco sem hitro okreval in se mrzlica ni vec vracala)… in razlika med privat kliniko in javno bolnico je kot noc in dan… se sploh ne da verjeti, dokler se ne vidi…

Jaz se kar preko Vzajemne zavarujem, je cenovno okej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close