Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ponovno Hamamet-kje dobiti inf..

Ponovno Hamamet-kje dobiti inf..

Nikjer ne najdem strani, ki bi ponujala vpogled povprečja temp. MORJA v Tuniziji ali kjerkoli sploh.
Ponujajao izključno temp. zraka, vlage…
Ker ne vemo kateri termin izbrati bi si malce pomagali.
Odhod planiramo 27.06.

Drugače pa hvala za poste malo nižje.

Aja pa še to me zanima, če je voda postopoma globoka in če imajo tam kakšne nam nevarne živali?

Temperaturo morja vsebuje vsak malo bolj resen turistični katalog. Npr Gulet navaja v svojem katalogu za Hammamet povprečne temperature morja v juniju 27, juliju 29, avgustu 28, septembru 28 stopinj. Mi smo letovali lani od 05.07 do 19.07 in lahko zatrdim, da temperature tudi takšne dejansko so. Mislim, da je tudi 27.06 dobra izbira.
Vse podrobnejše informacije o vremenu lahko najdeš na strani

http://www.wetteronline.de/Afrika.htm

kjer lahko spremljaš trenutno vreme, napovedi, imajo pa tudi arhiv o vremenskih podatkih za posamezne kraje, za kar nekaj let nazaj.

Ja, saj je ravno v katalogih problem, ker tako “strižejo” z tempertaurami. Kompas ima veliko nižje temp. kot Gulet, da ne govorim, da so za ta letni čas napisali , da je na Djerbi voda 21.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da dol padeš!
Sploh ne vem komu verjeti, do sedaj pa smo letovali samo pri sosedih tako, da sem popolnoma brez orentacije.

Hvala za posluh in vesela bom še kakšnega stavka:)

Morje je toplo, v Afriki pa živijo levi.

V Evropi pa medvedi.

In povsod odvisno kje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close