Najdi forum

Egipt, PIRAMIDE

Naslednji teden grem v Hurgado,v katalogu sem zasledila 3 izleze, ki jih ponuja turistična agencija, in to so vožnja po puščavi in dva z ladjo (snorkeling in podobno). Zanima me, če je možno v Hurgadi kupiti izlet v Lusor, dolino kraljev , modoče z angleškim ali italijanskim vodičem in koliko je cca cena in če ime še kakšen katerokoli idejo, kaj bi bilo fajn pogledat. Potaplanje in ležanje na plaži ne pride v poštev. Hvala in lep dan vsem

Hej popotnica !

Kot prvo vzami sabo topla oblačila. Doli je letos kar precej mrzlo.
Obvezno, če bo slučajno dovolj toplo idi na snorkling. Njihovi koralni grebeni so med najlebšimi na svetu in v tem času se da videti uuuuu, ogromno. Glede izletov ! Vsak hotel ima na recepciji reklam koliko hočeš in vsi ti ponujajo izleta take in drugačne. Vsekakor se ti splača iti v Luksor z dolino kraljev.
Odhod je rano zjutraj ker si vezana na konvoj, ki ga ne smeš zamuditi in vrnitev v Hurgado nekje okoli desete zvečer. V hotelu se moraš dogovoriti za lounch paket, ki ga zjutraj dvigneš na recepciji.
Za Kairo z Gizo pa mislim, da je odhod nekje okoli dveh ali treh zjutraj in je kar nekaj vožnje in če še nisi bila tam moraš ( moraš !!!!!! ) iti na ta izlet. Piramide je preprosto treba videti in jih doživeti.
Glej ! Za denar se vse dobi in smo malo se pozanimaj. Vodiča boš dobila v jeziku kot boš želela me pa čudi, da trenutno ni doli kakšnega slovenskega vodnika. Poznam dve dekleti, ki celo živita doli in vodita za slovenske agencije. Ena v Kairu in druga v Hurgagdi.
Če ta še kaj zanima samo vprašaj !

LP Matjaž

Bil na piramidah in je mal mim, ravno tako sem šel z avtobusom in mislim, da ni bilo vredno. Če bi sedaj še enkrat izbiral, raje Luksor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close