rodos
sama sem bila na Rodosu septembra 2005 in sem bila res zadovoljna z izbiro…bila sem pa prav v mestu Rodos..je veliko nočnega življenja, stari del mesta z gradom in obzidjem je čudovit… s fantom sva se vsak večer sprehodila do starega dela in uživala v sprehodih po ozkih ulicah in raznih trgovinicah… ogledala se si tudi ostale znane kraje na Rodosu…sej so bili čudoviti ampak samo za en dan, da greš na izlet…nobeden me pa ni prepričal….
bivala sva v hotelu La vita….sva bila kar zadovoljna….želela sva sicer iti v hotel Blue Sky, toda tu ni bilo možnosti nočitev-zajtrk temveč samo polpenzion, kar pa nama ni ustrezalo… drugače sta pa oba hotela čisto na rtu..razgled je čudovit…do mestnega jedra je pa zelo blizu…
pa še eno vrašanje bom kar tukaj postavila?
s fantom želiva letos zopet v Grčijo…septembra..a veste mogoče kateri otok še najbolj spominja na mesto Rodos?…. da imaš kaj za videti, nočno življnenje itd…. rada bi šla namreč v podobno mesto, ker sva bila z Rodosom res zadovoljna?
jullie je lepo napisala. in se strinjam, da če nimaš otrok POJDI V MESTO, hotelov je zelo veliko. Kalitea ima samo en hotel (kresten palace), Fliraki pa je še enkrat dlje (pa spet ne predaleč) ampak to je hotelsko naselje, kar se ne more primerjat z mestom Rodosem. meni je Rodos všeč, ker je to staro mesto, tlakovano, s kamnitimi hišami … veliko grškim mest je bilo namreč porušenih (kos, cela kefalonija) in niso zgradili v prvotnem stilu.
jullie, pojdi na Santorini; do tja so čarterji iz Brnika, Mikonos pa tudi ni daleč.
hvala za nasvet. zdej bom pa jst odgovorila na tvoje vprašanje. jst sm bla na kreti v mestu malia kjer naj bi blo središče zabave. plaže so lepe, center mesta je blizu (lahko greš peš), zabave je kokr hočeš, je lepa lokacija za raziskovanje otoka. če vzameš rent a car se lahko zapelješ na jug krete kjer je prelepa plaža vai (palme, mivka) res lepo. pa men se kreta ni zdela tok draga kokr slišm za rodos da je drag
u malii nevem če sm jedla banane sm jih pa probale na tej plaži vai. sej to mislš te tamale banane a ne? a ja a ni to na jugu krete? nevem zakaj je men ostal u spominu da je to na jugu, vem da je blo iz malie do tja kr dolg za vozt in da je bil čist drug konc krete. ampak sej je usen ker del krete je važn da je blo lepo in se je splačal pelat tok deleč. jst še zdej nevem v ker hotel nej grem na rodosu velik izbire tko al tko nimam. a poznaš kerga od teh hotelov: manoussos, semiramis, cathrin. to je vse kar mam na izbiro v mestu rodos.
veš kaj je problem rada bi se prijavla na first minute vrjanto zato da mam vsaj polpenzion če ne all inclusive. lansko leto k sm gledala last minute ponudbe je mela grčija samo nočitve z zajtrkom to pa ne bi šla ker je na koncu kr drago če moraš vsak dan jest uzuni pa še za zvečer rabš dnar tko da to ne pride u poštev
Forum je zaprt za komentiranje.