Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avstralija konec februarja

Avstralija konec februarja

Konec februarja ali v začetku marca 2007 nameravam iti v Avstralijo – v Brisbane!
Ima mogoče kdo podoben načrt? Iščem sopotnika/e.

zdravo
imam podoben načrt v februarju oziroma začetku marca vendar potujem v Sydney, kjer bom najprej obiskaj strica, nato pa potep po Avstraliji
zadržal se bom približno 10 – 12 tednov

lp marko

mater, sem ti fouš! 🙂

Pozdravljen,kot vidim tudi odhajas v daljno Avstralijo.Jaz sem ze bil dvakrat in res je super.Ta oglas sem dal za mojega pol brata ki gre z zeno k stricu v Brisban,prvic nekam tako dalec,problem je ker ne znata dobenega jezika.Zato sem te ze enkrat proso,da se mi javis,da bi lahko skup leteli,do Sydneya potem pa se bosta že znasla .Ne bosta te motila ali kaj podobnega,glavno da se bosta napotila na pravilni avijon.Lp stane

ojla!
oprosti, ker se nism mogu prej oglasit. imel sm namreč neke probleme.
js mam zdej že določen termin, če že ni prepozno za tvoja dva.
letim namreč z Dunaja 5.3. ob 20h.

Pozdravljen.Zelo me veseli,da si se oglasil.Zanimivo,da so mi poslali isto varjanto 5.3 mislim pa,da ni Dunaj.Bom pa jutri poklical,da vidim ce je se kaj prosto iz Dunaja.Bilo bi super ce bi lahko leteli skupaj to bi jima veliko pomenilo.Ja lepo bi bilo,ce bi se lahko slisala preden rezerviramo karto.Moja telefonska je 031207116 ali pa mi pošlji svojo tel.da te jaz poklicem ,nekaj me zanima z katero letalsko druzbo pa letis?Lp Stane

Pozdravljen sem klical na agencijo in so mi rekli,ce lahko dobim številko leta in letalsko druzbo s katero letis ,da se potem preveri ce je še kaj prostega.LP Stane

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close