kuba
živjo,
na Kubi sem bila nekaj let nazaj in sem za karto odštela cca 120.000 sit iz Munchna, čarter nemške družbe LTU – poglej na njihovo stran na internetu…
do Munchna stane povratna karta za vlak cca 18.000 sit, z železniške postaje pa imaš do letališča avtobus, saj je kar nekaj km oddaljeno
takrat je bilo vse ful poceni za naše razmere, recimo da zapraviš 100.000 sit v 3 tednih, pa ti ne manjka prav nič, če spiš v poceni hotelčkih ali v sobah….
lp, katja
Imam ta “privilegij”, da se vedno zanesem na eno osebo, ki mi ureja včasih tudi sila eksotične karte.
Kaj pa ostali? Kupujete letalske karte vedno na istem mestu? Menjate ponudnika?
Prednosti/slabosti obeh “sistemov”.
Moja izkušnja z internetno ponudbo je ta, da v večini primerov ponujena cena niti slučajno ne drži – oziroma drži le tista, ki jo vidiš tik pred bookingom, a se močno razlikuje od reklamirane.
Le izjemoma so v reklamirani ceni vštete tudi takse (ki se sedaj z lahkoto povzpnejo na 200€ in več), večina ponudnikov tudi zamolči razne stroške rezervacije, manipulativnih stroškov, itd.
Da sploh ne govorim o tem, da najcenejši leti itak sploh niso na voljo.
Kakšne so pa vaše izkušnje?
mogoce se mi zdi zanimiva ta stran za nakup kart: http://www.volagratis.com/vg1/home.do Pri ceni so napisane tudi takse in itak lahko kar preko neta kupis karto. mogoce bo komu kej pomagalo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.