Najdi forum

pozdravljeni, rabim nekaj nasvetov in informacij o kubi
kdaj se splaca it in koliko okvirno bi me stala povratna karta, uporabno bi bilo vedeti tudi, koliko pribl. evrov se porabi na teden – za studenstki nacin zivljenja 🙂
hvala!

Najbolj se ti splača kupit karto preko odklopa ( vsaj meni se je). Na teden pa se zapravi tam okoli 300Eur odvisno koliko pač zapravljaš! Je pa celotna zadeva postala kar draga!

kolikor sem do zdaj gledala po netu je povratna karta okoli 300.000sit, kar se mi zdi precej v primerjavi z nekaterimi agencijami 🙁

MOJ KOLEGA JE BIL NA KUBI. PIŠI NA:

marjan.ivanjko@petrol.si.

ALI ME POKLIČI.

LP!

ULRIK

Ne vem kje si ti gledala ampak na izkolpu je zaenkrat najdražja karta za 28 dni in stane 158.000,00SIT ali po novem 659EUR + 17.000,00SIT za prevoz do letališča v Munchnu in nazaj, pa ti more od tistih 300.000,00SIT še dovolj ostati za kaka dva tedna po Kubi. Tak da kar veselo na pot!

živjo,

na Kubi sem bila nekaj let nazaj in sem za karto odštela cca 120.000 sit iz Munchna, čarter nemške družbe LTU – poglej na njihovo stran na internetu…

do Munchna stane povratna karta za vlak cca 18.000 sit, z železniške postaje pa imaš do letališča avtobus, saj je kar nekaj km oddaljeno

takrat je bilo vse ful poceni za naše razmere, recimo da zapraviš 100.000 sit v 3 tednih, pa ti ne manjka prav nič, če spiš v poceni hotelčkih ali v sobah….

lp, katja

katja.m, včasih je to šlo, ja, zdaj pa … 100.000 za tri tedne? Niti slučajno, žal…

hvala za vse info! sem se malo raziskovala pa sem tudi na STA nasla neke cenejse karte, npr. za nekaj cez 140000sit iz Lj. 🙂

Imam ta “privilegij”, da se vedno zanesem na eno osebo, ki mi ureja včasih tudi sila eksotične karte.

Kaj pa ostali? Kupujete letalske karte vedno na istem mestu? Menjate ponudnika?
Prednosti/slabosti obeh “sistemov”.

Moja izkušnja z internetno ponudbo je ta, da v večini primerov ponujena cena niti slučajno ne drži – oziroma drži le tista, ki jo vidiš tik pred bookingom, a se močno razlikuje od reklamirane.
Le izjemoma so v reklamirani ceni vštete tudi takse (ki se sedaj z lahkoto povzpnejo na 200€ in več), večina ponudnikov tudi zamolči razne stroške rezervacije, manipulativnih stroškov, itd.
Da sploh ne govorim o tem, da najcenejši leti itak sploh niso na voljo.

Kakšne so pa vaše izkušnje?

mogoce se mi zdi zanimiva ta stran za nakup kart: http://www.volagratis.com/vg1/home.do Pri ceni so napisane tudi takse in itak lahko kar preko neta kupis karto. mogoce bo komu kej pomagalo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close