Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rodos avra beach hotel?

rodos avra beach hotel?

oj,zanima me hotel na rodosu,ixia,avra beach all inclusive,če je kdo že bil tam?pa tud potujemo z malim otrokom še ne 2 leti,pa me zanima kakšne so plaže,hranav grčiji,zdravnikiin še kaj.šli bi žev sredini junija,pa da ni premrzlo?

Hana Pozdravljena !

Sem preživel dopust 2004 v tem hotelu. Avra Beach sodi med srednje velike hotele in nudi tudi appartmaje. Je izjemno lep in vzdrževan hotel na pol poti med letališčem in Rodosom. Z plaže se glavno mesto tudi vidi, do njega pa je dvajset minut hoje ob zelo lepi promenadi. Ixia je nekoliko
starejši turistični del in tu najdeš vse prestižne hotele. Hotel ima srednje velik bazen in svojo prodnato peščeno plažo do katere je potrebno premagati nekaj stopnic. Vsako jutro jo skrbno očistijo ! Ima svoje ležalnike in senčnike, ki jih ni potrebno doplačevat. Za vas bo zelo pomebna informacija, da ima na plaži in okoli bazena drevesa in senco za otroka. Sanjske peščena plaže ( brez sence ) so
na drugi strani otoka ( Faliraki ).
Hrana je izjemno dobra in raznovrstna. Tudi jaz sem imel all inc in sem se malo zredil na dopustu.
Tudi če boste potrebovali zdravnika ni nobenih težav. Bolnica je nad vašim hotelom par minutk z taksijem.
Da bi bilo prehladno ?? Naj vas ne skrbi ! Bo kar prijetno toplo in tudi senca bo prav prišla !

Skratka Avra Beach hotel je za družino idealna izbira in ga toplo priporočam.
Če imate še kakšno vprašanje samo napišite !

Lep pozdrav

Matjaž

pozdrav,oj,ful hvala,mal sem zdaj gledala po netu in se bojim,da bi bili valovi?lani smo bili na bolu, riu bonaca,mogoče veš kako se to lahko primerja s tem?stopničke?imamo še voziček,zna biti problem?lani smo imeli 300m do plaže ampakza nazaj navzgor in stopnic ful,z možem sva skor dušo spustila po vseh teh stopnicah z vozičkom,voda je čista?kaj se mi bolj splača iti na vzhodno ali to stran otoka.ma najbolj me zanima primerjava plaža z bolom plaža in hotel,kaj pa hrana,mi smo bolj za evropejsko hrano,kako je tam’oj,ful hvala.mogoče še kakšna ideja za še kakšen dober hotel?mal smo gledali tud kos,nek kiropratis vilage ali nekaj podobnega.

ja ,zdaj sem preverila ,a je že vse zasedeno,bom kar počakala intelekto,upam ,da bo tam kaj.hvala vseeno

kaj se vam zdi pa 10 junij,bi lahko bilo dovolj toplo?takrat je namreč še fraj.hvala

Kje naj začnem ?
Hotel ima lastno plažo, ki je cca 20 metrov od hotela in 10 metrov od bazena z barčkom. Vse lepo v senci dreves. Dve ali tri stopnice ločujejo plato terase hotela z bazenom od plaže.
Hrana je več kot odlična. Tudi Grki so Evropejci ! Nekaj malega ponujajo svojih specialitet, ki pa so še bistveno boljša hrana od ” naše ” ! Stvar okusa ! Izbira je neverjetna !

Na tem delu zmeraj malo piha, ker si v ” kanalu ” proti Aziji ( gledaš Turčijo ) in morje je minimalno vzvalovano.
Novejši turistični del je Faliraki kjer so tudi sanjske mivkaste plaže brez kakršne koli sence.
10 junija bo doli kar prijetno toplo. Med trideset in 35 stopinjami a glede na trenutne vremenske
razmere sploh ni moč kaj reči. Prijateljica se je ravno vrnila z Rdečega morja kjer so dobesedno
zmrzovali. Jutranje temperature kot pri nas – malo nad ničlo. Jaz sem se lani kopal pri 35 Stopinjah.

Za hotele poglejte direktno na http://www.gulet.at !

Vse slovenske agencije jemljejo aranžmaje direktno od njih. Bom jaz malo pogledal in ti posredoval !

LP

Matjaž

kapriotis village je na predelu kosa kjer piha veliko bolj kot v ixiji. mi smo bili v hotelu oceanis, ki je 5 min stran. na tem delu otoko vidiš na plaži prav posebne ležalnike s senčnikom, ki varujejo pred vetrom – poglej malo slike v katalogu. ne vem pa, kakšno lastno plažo ima ta hotel. hotel oceanis je imel zelo drobne kamenčke z malo mivke, vse v vulkanski sivo-črni barvi. je pa zelo blizu do mesta kos, tako, da zvečer maste kam za it.

Mene pa zanima če je kdo od vas z malčkom preživel počitnice v hotelu Kresten Palace 4* na Rodosu?In sicer tudi midva sva z 2-letnim otrokom in se morava že enkrat odločit za družinske počitnice enkrat junija.Je tudi tu kaj sence?Po slikah sodeč je plaža pri roki, cena aranžmaja (PP)pa je dokaj ugodna, če otrok nima dod. ležišča in hrane.Zanj se plača samo let. takso.
Pričakujem vaša mnenja.
lp

Hm samo da tam kjer je Kipriotis ne piha (sem lansko leto tukaj spraševal če piha preveč) tako, da bi bilo moteče. Mi smo bili lansko leto z 11 mesecev staro hčerko pa je bilo prov fletno….

Hotem sam pa tudi priporočam. Imajo ogromno igral za otroke, gusarsko ladjo, itd…. je pa res ogromno družin z otroki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close