Najdi forum

Viza Vietnam

Presrfala sem že skoraj cel net :), pa ne najdem info ali je moč vizo kupiti tudi na letališču v Vietnamu. Ali je obvezna pred odhodom? Nekje piše, da sicer se jo lahko kupi tudi ob prihodu vendar pa, da info ni potrejna. Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo na tem področju.Najlepša hvala

V kolikor sem sam seznanjen s tem, si moraš vizo zrihtati pred prihodom v Vietnam.Torej greš obiskat za nas pristojno ambasado na Dunaju. Obstaja sicer varianta t.i. ‘vise on arrival’, ki ti jo predhodno uredi agencija v Vietnamu, potem pa jo ob prihodu na letališče samo ‘dvigneš’. Več o tem si lahko prebereš tule:

http://www.vietnamstay.com/service/

LP,

Erny

Hvala, bo bolje da jo dobim na Dunaju…

čao

sama sem si uredila to “visa on arrival” preko zgoraj omenjene vietnamske agencije, in je zadeva zelo preprosta, saj ti odgovorijo hitro in vizo korektno zrihtajo-preverjeno, in se ceneje ti pride!
lp tina

A visa on arrival velja samo za letališča ali tudi za kopenske mejne prehode?

samo za letališča, s sabo moraš imeti potrdilo, ki ti ga pošljejo po emailu (vprej moraš še plačat agenciji njihovo uslugo, ne pride veliko, odvisno kako se ti mudi), sliko in 25$ za vizo

tina

tina1- se pravi, da ta zadeva laufa? Ok.. potem je ceneje in hitreje, da si jo zrihtava tako.. Najlepša hvala za info…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close